"Hai Nati, hai la Cotroceni!" Asculta imnul de campanie al lui Nati Meir!

Ultima actualizare: 11-10-2012 02:17

Prima data a vrut sa cucereasca Primaria Generala. Pana la urma a renuntat, insa la orele de romana a aflat ca “Orice sut in fund e un pas inainte”, asa s-a hotarat sa tinteasca sus. Cel mai sus. Si si-a anuntat candidatura pentru prezidentiale.

Nati Meir, fost deputat, a pornit vitejeste la lupta. Prin primavara, cand i-a incoltit in minte ideea indrazneata, si-a luat-o consilier pe Monica Columbeanu , s-a autoproclamat Barack Obama de Romania si a inceput sa stranga semnaturi.

Ca sa demonstreze poporului ca poate fi un presedinte pentru toti romanii, Meir s-a pus cu burta pe carte si a promis ca pana la alegerile din noiembrie va invata chiar si cum se conjuga corect “a fi” la conditional-optativ.

Si cum modelul lui in politica este Obama, l-a studiat el ce l-a studiat si intr-un final si-a dat seama de ce are nevoie pentru a-i lua fata lui Traian Basescu sau lui Crin Antonescu: un imn de campanie. Ca asta le lipsea romanilor, in timp de recesiune, cand somajul e in floare, cand fiecare firma taie din personal, cand legea invatamantului s-a schimbat a “n”-a oara, cand directorii spitalelor anunta ca pun lacatul pe usa din lipsa de fonduri…

Asa ca a lansat un concurs: "O vreti pe Monica Columbeanu? Daca da, scrieti-mi cateva versuri pentru imnul de campanie,” ne spunea acum trei luni Meir. Insa cum pe Moni a pierdut-o pe drum, iar el nu avea timp sa-si planga de mila, s-a reorientat. “S-a prins” el Nati Meir ca o manea buna le unge intotdeauna sufletul romanilor si l-a rugat pe Adi Minune sa-l ajute in campanile. Nici cu el nu s-a inteles, dar imul tot l-a facut. Nu e o manea – se pare ca totusi gandeste cineva in staff-ul lui Meir – e o melodie house… cu autor necunoscut, deocamdata.

Ce-a iesit, va lasam pe voi sa comentati! “Nati, hai Nati! Hai Nati, hai la Cotroceni! Poporul e cu tine… Te cheama Romania, te cheama si te vrea..."

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO