Noua inventie a japonezilor: Hamburger din excremente umane. VIDEO

Ultima actualizare: 28-08-2012 11:43
friptura din excremente umane

Pe principiul nimic nu se arunca, totul se recicleaza, un cercetator japonez a reusit sa pepare un hamburger “delicious” din excremente umane.

Mitsuyuki Ikeda, un cercetator de la Laboratorul Okayama, a venit cu aceasta idee dupa ce i s-a cerut sa gaseasca o modalitate de folosire a gunoaielor din Tokyo, inclusiv a apelor din canalizari.

Dupa mai multe analize, Ikeda a ajuns la concluzia ca excrementele umane sunt pline de proteine datorita tuturor bacteriilor pe care le contin. Echipa lui de cercetare a extras proteinele pentru a crea o friptura artificiala care a devenit rosie prin coloranti si adaugarea de condimente.

Intr-un filmulet postat pe youtube, cercetatorii explica intregul proces prin care a fost create carnea artificiala care contine 63% proteine, 25% carbohidrati si 3% lipide si 9% minerale.

Cercetatorii sustin ca hamburgerul astfel obtinut are gust delicious de carne de vaca. In ciuda originilor neobisnuite pretul unui astfel de aliment este de 10-20 de mai mare decat cel al carnii de vita.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO