Medicii nu i-au putut localiza inima pentru ca este prea gras

29-03-2011 14:23
Sursa: swns.com


Gargantuan Alan Belmont

Prea gras ca medicii sa-i detecteze bataile inimii. Este povestea unui barbat in varsta de 24 din Marea Britanie, care cantareste nu mai putin de 216 kilograme.

Gargantuan Alan Belmont a fost socat cand medicii l-au anuntat ca nu ii pot gasi inima, chiar daca au folosit un stetoscop si un ecograf. Doctorii, absolut perplecsi, i-au spus ca aparatele conventionale folosite de spital nu sunt suficient de puternice pentru a penetra stratul gros de grasime de pe corpul tanarului.

In cele din urma, personalul medical au reusit sa-i detecteze cateva batai slabe sub brat.

Insa experienta l-a socat pe Alan, care poarta impresionanta marime XXXXXL, si l-a determinat sa inceapa un regim. Obiectivul tanarului este sa piarda 127 de kilograme.

"Am mers la spital recent si nu mi-au gasit inima. Atunci m-am gandit: "Sunt mortul viu!". Nu au putut-o localiza nici cu ajutorul ecografului, aparat pe care medicii il folosec in cazul femeilor insarcinate. M-am simtit prost. Mi-am dat seama imediat ca trebuie sa fac o schimbare majora in viata mea si sa slabesc", a declarat Alan.

Alan, care primeste in prezent o alocatie lunara pentru persoanele cu dizabilitati in valoare de 267 de lire sterline, spune ca a inceput sa ia in greutate in copilarie, din cauza astmului de care suferea.

"Am avut probleme de sanatate toata viata si o forma grava de astm de la varsta de 6 ani. Cred ca chimicalele din inhalatoare sunt in parte vinovate pentru ca am luat in greutate, pentru ca in adolescenta cantaream 127 de kilograme", a marturisit tanarul.

Alan admite ca a devenit practic un pustnic in ultimii ani. Acum trece printr-un regim drastic, ajutat de un vechi prieten de scoala, acum instructor de fitness.

Sursa: swns.com

VIDEO PROTVPLUS.RO