„Viitor cu clasă”. Selly, despre absența Monicăi Anisie: Doamna ministru a fugit, nu a vrut să fie confruntată cu adevărul

×
Codul embed a fost copiat

Reprezentantul generației online Andrei Șelaru a declarat, vineri, că, în opinia sa, ministrul Educației Monica Anisie a fugit de confruntarea cu el, din cadrul emisiunii Viitor cu clasă, de pe Știrile Pro Tv, fiind probabil sfătuită să facă acest lucru.

Invitată în emisiunea „Viitor cu clasă”, ministrul Educației, Monica Ansie, și-a anulat prezența în emisiune, deși inițial o acceptase, motivând cazurile numeroase de COVID-19.

Invitat în emisiune, Selly a declarat că numărul mare de cazuri de Covid este doar un pretext și că dezbaterea s-ar fi putut desfășura online, dar că cel mai probabil ministrul Anisie a fost sfătuită de un consilier sau de cineva din Guvern să nu se prezinte.

"Fotoliul gol o așteaptă pe doamna Anisie. Pretextul acesta cu Covid este doar o fațadă. Dacă nu dorea să vină în platou, putea să o facă online, puteam prin Zoom, cred că nu s-a dorit ca această dezbatere să aibă loc. Inițial a acceptat, probabil că ulterior a fost sfătuită să nu vină, poate un consilier sau poate de deasupra ei din Guvern. Impresia mea este că nu vrea să fie confruntată cu adevărul, că nu vrea să aibă o discuție despre viitorul educației. Întâlnirea de astăzi ar fi fost o confruntare pe fapte, de care doamna ministru a fugit. Să o spunem pe șleau", a declarat Selly.

În locul ministrului Anisie, pe fotoliul gol din studio a luat loc directorul școlii nr. 1 din Curcani, Viforel Dorobanțu, care este și profesor.

Citește și
magazin ghiozdane
”Doctor de bine”. Ce ghiozdan ar trebui să poarte copiii, ca să nu le afecteze spatele

Emisiunea “Viitor cu clasă”, un dialog între două generații

 

Emisiunea “Viitor cu clasă” are misiunea de a scoate la suprafață acei profesori și elevi care în școala lor, în comunitatea lor au reușit să schimbe în bine ceea ce astăzi înseamnă educație.

În fiecare ediție vom avea un beneficiar direct al acestui sistem: un elev, un părinte, în discuție directă cu dascăli și autorități.

Vineri, la ora 15.00, vom avea în fața noastră două generații. Față în față cu reprezentantul generației online Andrei Șelaru se va afla un profesor, reprezentant al școlii românești, într-o discuție constructivă care va încerca să aducă în prim plan bunele practici din școala românească și prin ele să ambiționăm profesori, directori, părinți, elevi și autorități să lucreze împreună, să vină cu idei concrete despre cum ar putea funcționa la nivel național soluțiile pe care ei le-au implementat în comunitățile lor și au dat roade. Pentru că anul acesta, doar împreună cu efort și dorință vom putea ajuta beneficiarii acestui sistem: elevii.

Spre ei trebuie să ne îndreptăm acum toată atenția. De aceea, am vrut să îl avem alături de noi pe Selly, cel care e în contact zi de zi cu sute de mii de elevi din toată țara, care acum participă la școala online.

Vrem să vedem unde se împotmolesc și unde au nevoie de ajutor și cum pot ei la rândul lor să-i ajute pe dascăli în raport cu tehnologia.

Miercuri, 7 octombrie, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a fost prezent în studioul Pro TV, într-o ediție specială a emisiunii „Doctor de bine”, moderată de Liliana Curea, în care a anunțat că cel mai negru scenariu pentru România nu îl reprezintă numărul foarte mare de cazuri de infectări cu COVID-19 într-o singură zi, ci gravitatea cazurilor. Totodată, Nelu Tătaru a transmis, în studio-ul Pro TV, un mesaj emoționant românilor care nu cred că există Covid-19, anunțând totodată câte doze de Remdesivir mai există în acest moment în România.

Citește și...
Interviu cu dr. Radu Zamfir despre transplanturile în timpul pandemiei: ”Este mai greu”
Interviu cu dr. Radu Zamfir despre transplanturile în timpul pandemiei: ”Este mai greu”

Doctorul Radu Zamfir, directorul executiv al Agenției Naționale de Transplant, a fost invitatul emisiunii ”Doctor de bine”, realizată de Liliana Curea.

”Doctor de bine”. Ce ghiozdan ar trebui să poarte copiii, ca să nu le afecteze spatele
”Doctor de bine”. Ce ghiozdan ar trebui să poarte copiii, ca să nu le afecteze spatele

Radu Valentin Chiță, kinetoterapeut și terapeut Schroth la INSMC, a fost invitat în emisiunea ”Doctor de bine”, realizată de Liliana Curea și difuzată exclusiv pe www.stirileprotv.ro și pe pagina de Facebook a Știrilor Pro TV.

Recomandări
Turcia anunță că negocierile dintre Ucraina și Rusia au devenit „mai dificile”
Turcia anunță că negocierile dintre Ucraina și Rusia au devenit „mai dificile”

Ministrul turc de Externe, Mevlüt Çavușoğlu, a declarat că, odată cu creșterea numărului de victime în războiul declanșat de Rusia, procesul de negociere devine mai dificil și că pentru a asigura pacea în Ucraina, este necesar să se acționeze.  

Ce a discutat președintele Klaus Iohannis cu Secretarul de Stat al SUA, Antony Blinken, la Cotroceni
Ce a discutat președintele Klaus Iohannis cu Secretarul de Stat al SUA, Antony Blinken, la Cotroceni

Preşedintele României, Klaus Iohannis, l-a primit marţi, la Palatul Cotroceni, pe Secretarul de Stat al SUA, Antony Blinken, aflat în vizită în România.

Franţa a anunțat că a trimis 100 de generatoare în România pentru a fi transportate mai departe în Ucraina
Franţa a anunțat că a trimis 100 de generatoare în România pentru a fi transportate mai departe în Ucraina

Franţa a trimis 100 de generatoare în România, la hubul umanitar de la Suceava, pentru a fi transportate mai departe în Ucraina, a transmis, marţi, pe Twitter, ambasada Franţei la Bucureşti.