Academia Navală ”Mircea cel Bătrân” organizează şedinţe gratuite de pregătire la matematică pentru elevii de a XII-a

Ultima actualizare: 21-05-2021 12:25
Ore online

Academia Navală "Mircea cel Bătrân" din Constanţa va desfăşura, începând cu 16 ianuarie, şedinţe online gratuite de pregătire la matematică pentru Bacalaureat şi admiterea la respectiva instituţie de învăţământ superior.

Potrivit unui comunicat transmis marţi de Academia Navală "Mircea cel Bătrân", acces la pregătirea suplimentară la matematică poate avea orice tânăr de clasa a XII-a, de oriunde din ţară.

"Academia Navală ”Mircea cel Bătrân” începe anul 2021 cu o veste bună pentru tinerii din clasele a XII-a: din data de 16 ianuarie 2021, la Academia Navală încep şedinţele de pregătire la matematică pentru Bacalaureat şi concursul de admitere în anul universitar 2021 - 2022, la cele două facultăţi ale instituţiei de învăţământ superior, respectiv Facultatea de Inginerie Marină şi Facultatea de Navigaţie şi Management Naval. Din cauza contextului epidemiologic, profesorii Academiei Navale vor susţine şedinţele de pregătire în sistem online, sâmbăta, conform orarului, începând cu ora 9,30. Desfăşurarea şedinţelor de pregătire în premieră în mediul online permite, însă, ca numărul beneficiarilor noştri direcţi să crească, de data aceasta având acces la pregătire suplimentară la matematică orice tânăr de clasa a XII-a, din orice colţ de ţară", se arată în comunicat.

Conform sursei citate, toţi cei interesaţi de şedinţele de pregătire, care sunt gratuite, se pot înscrie online completând formularul care se găseşte pe pagina oficială de internet a Academiei Navale "Mircea cel Bătrân" (www.anmb.ro), la secţiunea Admitere.

De asemenea, la aceeaşi adresă de web pot fi consultate planul de pregătire, respectiv orarul şedinţelor planificate.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO