Vaslui: Tânăr în comă şi cu un traumatism cranio-cerebral, găsit pe un drum din Vultureşti

Ultima actualizare: 26-04-2022 10:08
Ambulanta
StirilePROTV

Un bărbat în vârstă de 26 de ani a fost găsit, marţi, în comă profundă, cu un traumatism cranio-cerebral, pe un drum din comuna Vultureşti, circumstanţele producerii incidentului fiind încă necunoscute.

Un tânăr a fost găsit în comă şi cu un traumatism cranio-cerebral, pe un drum din Vultureşti
 

A fost trimisă o ambulanţă B2 cu asistent medical din substaţia Negreşti care a găsit pacientul în comă profundă şi cu un traumatism cranio-cerebral sever produs în condiţii necunoscute. Având în vedere starea critică a victimei, a fost solicitată ulterior intervenţia ambulanţei TIM, care a stabilizat victima şi a transportat-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, Daniel Ungureanu.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii incidentului, în acest caz fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru lovire sau alte violenţe.

Poliţia Oraşului Negreşti a fost sesizată cu privire la faptul că, în zona unui local din comuna Vultureşti, a fost găsit un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din aceeaşi localitate, aflat în stare de inconştienţă. Persoana vătămată a fost transportată la o unitate medicală din municipiul Vaslui, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză, a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul sesizat, identificarea persoanelor implicate şi dispunerea măsurilor legale”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO