Tragic. A rămas văduvă la o lună după nuntă. Mesajul familiei mirelui

Dată publicare: 17-08-2019 20:54
Dată actualizare: 17-08-2019 21:20


Polițist britanic ucis la o lună de la nuntă - 4

Autoritățile britanice anchetează moartea unui polițist de 28 de ani, lovit de o mașină la locul unui jaf, la doar câteva săptămâni după ce se căsătorise. 10 persoane au fost arestate în acest caz.

Polițistul britanic Andrew Harper a fost chemat la un jaf, joi seară, însă, la un moment dat, el a fost călcat de o mașină și ucis.

Polițistul era proaspăt căsătorit de câteva săptămâni și se pregătea să plece cu noua sa soție, Lissie, în luna de miere, scrie presa britanică, care tratează pe larg cazul morții acestuia.

Imagini de la nunta celor doi în galeria foto

Cei doi erau împreună de 10 ani și după o logodnă care a durat un an, ei au avut o nuntă de vis pe 18 iulie.

Familia polițistului s-a declarat devastată de pierderea acestuia.

Era cel mai mare nepot al meu. Primul născut al surorii mele. Primul nepot al mamei și tatălui meu. Cu doar câteva săptămâni în urmă avusese o nuntă de vis. Suntem devastați. Era cea mai drăguță persoană pe care o puteai cunoaște vreodată. Nici nu pot să vă spun cum ne simțim“, a scris Dale Shrimpton, unchiul lui Andrew, pe Facebook.

Poliția din Thames Valley a anunțat că 10 persoane, cu vârste cuprinse între 13 și 30 de ani, au fost arestate sub suspiciunea de crimă și se află în custodia unor secții de poliție.

Sâmbătă dimineață, mai mulți ofițeri de poliție au depus flori și i-au adus un omagiu colegului lor decedat, la locul tragediei.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: ITV


VIDEO PROTVPLUS.RO