Tazz, desemnat Brand of the Year la Effie Awards. ”Când efortul pe care l-ai depus primește aplauze de la întreaga industrie”

Ultima actualizare: 21-06-2022 11:41
Tazz, desemnat Brand of the Year la Effie Awards. ”Când efortul pe care l-ai depus primește aplauze de la întreaga industrie”

Tazz a fost desemnat Brand of the Year la Gala Effie Awards, la care au participat 18 agenții din România. Evenimentul a avut loc pe 16 iunie, la Palatul Bragadiru.

 

Gala de Premiere Effie 2022 s-a desfășurat live la Palatul Bragadiru și a fost moderată de Cosmin Stan, news anchor ProTV.

Evenimentul poate fi rezumat scurt: ”Când efortul pe care l-ai depus primește aplauze de la întreaga industrie”.

”Gala Effie Romania s-a lăsat cu multe emoții și recunoștință pentru toți cei care au făcut din Tazz #BrandOfTheYear”, spun cei de la Tazz.

Astfel, Tazz a plecat acasă cu 4 premii:

•Gold la categoria #Ecommerce: campania “Când pofta dictează, Tazz livrează”
•Gold la categoria #TimelyOpportunity: campania “Când chefii jurizează, Tazz livrează”
•Silver la categoria #MarketingInnovation: campania “Gusturi locale, preparate legendare”
•Bronze la categoria #BrandExperience: campania “Când chefii jurizează, Tazz livrează”.

EFFIE Awards este un festival internațional sub licența EFFIE Worldwide, Inc. EFFIE Awards a fost lansat în 1968, în SUA.

Romanian EFFIE Awards este un eveniment de marcă al industriei de marketing și comunicare, organizat de International Advertising Association Romania (IAA Romania), în parteneriat cu Uniunea Agentiilor de Publicitate din România (UAPR) ți implementat de The Institute.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO