O femeie s-a căsătorit cu o păpușă de cârpă. Cei doi au și un „copil” GALERIE FOTO

Ultima actualizare: 23-06-2022 21:50
papusa - 3
Profimedia

O femeie de 37 de ani din Brazilia, Meirivone Rocha Moraes, s-a căsătorit cu o păpușă de cârpă după ce a primit-o în dar.

Aceasta se plânsese că este singură și că nu are cu cine să danseze, așa că mama ei i-a dăruit o păpușă bărbat. Meirivone a declarat că a fost dragoste la prima vedere, așa că nu a stat pe gânduri și s-a căsătorit. Femeia are și un „copil” cu Marcelo, soțul ei.

Când mama l-a făcut pe Marcelo și mi l-a prezentat, m-am îndrăgostit de el. Mi l-a făcut pentru că nu aveam un partener de dans. Mergeam la dansuri, dar nu întotdeauna îmi găseam un partener. Apoi el a intrat în viața mea, iar totul a căpătat sens”, a povestit aceasta, potrivit The Sun.

La câteva luni de la începutul relației, Meirivone susține că a rămas „însărcinată”.

Marcelo m-a lăsat însărcinată. Nu a avut grijă de el și nu a folosit prezervativ”, a mărturisit Merivione.

Și pentru că a decis că nu vrea să aibă un copil din flori, aceasta a decis să se căsătorească. Cei doi au avut 250 de invitați la nuntă.

Ulterior, aceștia au celebrat luna de miere în Rio de Janeiro.

Pe 21 mai, Meirivone „a născut” acasă, unde susține că a fost îngrijită de două asistente care i-au monitorizat contracțiile.

Și ca în orice altă relație, Meirivone spune că nu este o căsnicie perfectă.

Are multe calități, însă singurul defect este faptul că este leneș. Nu muncește deloc”, a spus aceasta.

Iar femeia spune că urăște atunci când oamenii critică stilul ei de viață.

Chiar mă supăr când oamenii spun că este ceva fals. Mă enervează atât de tare. Sunt o femeie cu caracte. Tatăl meu, mama mea m-au învățat să fiu sinceră, să fiu o persoană bună și să nu profit de nimic. Viața de căsnicie cu el este minunată. Nu se ceartă cu mine, nu se contrazice și mă înțelege. Marcelo este un soț grozav și fidel. Este un bărbat în adevăratul sens al cuvântului și toate femeile îl doresc”, a mai spus aceasta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO