Monty, pisica daneză cu o anomalie genetică, mai populară pe net decât șeful guvernului

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

O piscă daneză, pe care o anomalie cromozomială o face unică printre suratele ei, a devenit un fenomen internațional pe rețelele de socializare.

Are mai mulți prieteni decât o cântăreața cunoscuta din Danemarca și l-a depășit cu mult si pe șeful guvernului de la Copenhaga.

Ca orice star care se respectă, Monty are si propria linie de hăinuțe și jucării.

”Peste 800.000 de oameni te urmăresc zilnic”, spune stâpăna.

Acum ceva vreme, Michael Bjørn și prietena lui, Mikala Klein, care locuiesc într-o suburbie a capitalei daneze, Copenhaga, au vrut să adopte o pisică. 

La un adapost pentru animale au descoperit-o pe cea care avea sa-i cucereasca iremediabil. Monty arăta diferit față de pisicile obișnuite... poate de aceea nimeni n-a bagat-o in seama până cănd au întâlnit-o cei doi.

Acasă, au descoperit ca noul lor animal de companie avea și unele obiceiuri ciudate.

După mai multe vizite la veterinari şi după ce au discutat cu specialişti, au aflat că Monty suferă de o anomalie genetică. La animale, a fost mai puţin studiată, dar poate fi comparată cu sindromul Down, în cazul oamenilor.

Jucăuşă ca orice mâţă, Monty a ajuns să fie iubita nu doar în familie... A devenit o adevărată vedetă pe internet după ce stăpânii au început să posteze imagini cu ea şi să-i spună povestea.

Eu am postat prima câte ceva despre Monty, pe Instagram. Acum cred că petrec on line cam șase ore zilnic."

Pagina sa de Facebook este urmărită de 800.000 de prieteni. Și există chiar o colecţie de hăinuţe şi jucării... "marca Monty", pe care fanii le pot cumpăra.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO