Momentul în care un tânăr reușește să prindă un telefon, în timp ce se află într-un carusel

07-09-2019 12:33


Momentul în care un tânăr reușește să prindă un telefon, în timp ce se află într-un carusel

Un bărbat care și-a pierdut telefonul în timp ce se afla într-un carusel, aflat într-un parc de dinstracții din Barcelona, Spania, a avut parte de o adevărată surpriză în momentul în care cursa s-a terminat

Bărbatul a aflat la final că un tânăr pe nume Samuel Kempf, din Now Zeelandă a putut prinde telefonul scăpat, deși se afla chiar în același carusel.

Mai mult, momentul a fost surprins în imagini de camera care era fixată pe carusel, menită să surprindă reacțiile amuzante ale turiștilor. Ulterior, filmarea a fost postată pe rețelele de socializare, devenind în scurt timp virală, potrivit Metro

În imagini se vede cum Samuel reușește să prindă telefonul cu o singură mână, la scurt timp după ce vede că un bărbat din spatele său îl scapă.

”Cursa tocmai începuse, dar nu am mai reușit să fiu foarte atent la ea pentru că deja eram distrat de întâmplarea cu telefonul, încă din momentul în care l-am văzut în cădere”, a spus Samuel.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Metro

VIDEO PROTVPLUS.RO