Turist german, dat în judecată de proprietarii unui hotel pentru recenzii negative


Ultimul update: Sambata 07 Septembrie 2019 13:50
Data publicarii: Sambata 07 Septembrie 2019 11:43
Categorie: Stiri Diverse
Hotel

Un turist german a fost dat în judecată de proprietarii unui din Austria la care a fost cazat, după ce a lăsat recenzii negative pe site-urile de specialitate față de două portrete naziste aflate în holul unității hoteliere.

Bărbatul și soția acestuia s-au cazat la hotelul din Alpii Tirolezi în luna august. La scurt timp, cei doi au observat că la intrare erau agățate două portrete, în care apăreau un tânăr și un bătrân, amândoi îmbrăcați în uniformă nazistă, brodată cu svastica și vulturul imperial.

Indignat, acesta a lăsat recenzii negative la adresa hotelului, pe două site-uri de specialitate, atât în engleză, cât și în germană.

"La intrare este afișată o poză cu un bunic nazist. Asta ne-a făcut să ne întrebăm ce încearcă să ne transmită proprietarii hotelului prin această imagine. Acest incident arată starea de fapt în această regiune din Austria. Din păcate, dorința noastră de a vizita această regiune muntoasă a dispărut complet", a scris bărbatul, sub pseudonimul K.

Hotelul a contactat cele două site-uri și a cerut ca mesajele să fie șterse, susținând că descrirea "bunic nazist" este una defăimătoare, în condițiile în care oamenii din imagine sunt rude apropiate ale proprietarilor și au activat în armata nazistă doar în perioada 1935-1945.

În același timp, proprietarii hotelului au decis să dea turistul în judecată, argumentând că simpla lor prezeță a rudelor în armata lui Hitler nu înseamnă că cele două persoane pot fi numite naziste.

Însă turistul german a căutat în arhive și a reușit să dovedească faptul că bunicul și unchiul proprietarilor hotelului, care apăreau în fotografii, au fost și membri ai Partidului Nazist, în care s-au înscris în 1941, respectiv 1943.

Proprietarii hotelului austriac au decis, în cele din urmă, să scoată cele două portrete din hol, însă nu au renunțat și la procesul intentat turistului german, care va continua în lunile următoare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV

Ce a găsit un cuplu când s-a întors în camera de hotel. Personalul nu a vrut să anunțe poliția
Incendiu la un hotel din Mamaia. Zeci de persoane au fost evacuate
Urs descoperit într-o cameră de hotel. Cum a fost alungat
VIDEO PROTVPLUS.RO