Metoda inedită prin care un american a înlăturat stresul în pandemie. A făcut asta zi de zi timp de un an (Video)

Dată publicare: 14-06-2021 09:38
Dată actualizare: 14-06-2021 09:50


săritură lac

Un șofer de autobuz din Chicago, care a vrut să scape cumva de stresul zilnic, a găsit, vara trecută, o metodă inedită: el a sărit timp de un an în fiecare zi în lacul Michigan.

 

"Era în timpul pandemiei, în timpul protestelor, într-un an cu alegeri. Și cumva veneam aici și blocam tot zgomotul și eram doar eu cu mine în lac, avand parte de câteva momente de zen", a declarat Dan O’Conor.

Bărbatul a continuat să sară zilnic în lac și toamna, dar chiar și iarna, când totul a fost mult mai greu, din cauza gheții. Ba chiar, în timpul iernii, după un salt printre bucățile de gheață, Dan O’Conor a ajuns acasă plin de zgârieturi pe corp, conform Fox News.

El a început să posteze pe Internet momente din timpul salturilor în lac și încurajările nu au întârziat să apară.

"Oamenii au început să mă întrebe ce beneficii îmi aduce acest lucru și cum pot să mă sprijine – și când spun oameni, mă refer inclusiv la străini", a spus el, precizând că după ce a postat clipuri pe Twitter și pe Instagram oamenii comentau că videourile le făceau ziua mai bună.

În acest weekend, mai exact săritura de sâmbătă, a fost una specială, pentru a fost făcută în cea de-a 365-a zi consecutivă.

 

Sursa: Fox News


VIDEO PROTVPLUS.RO