Greșelile comune în prepararea pizzei. Cel mai bun pizzar din Europa explică cum se compromite iremediabil gustul specific
Cea mai bună pizza nu este în Italia, așa cum mulți ar crede având în vedere originea deliciosului preparat, pentru că titlul a fost acordat unei pizzerii din Marea Britanie, ce-i drept, a unui italian.
La începutul acestei luni, Napoli on the Road, o pizzerie din Londra, a fost desemnată cea mai bună pizzerie din Europa în cadrul World 50 Top Pizza Awards.
Pizzeria este deținută de Michele Pascarella - un pizzar de top care locuiește la Londra.
Alegeri 2024
17:07
Alegeri prezidențiale 2024. George Simion și Elena Lasconi, luptă strânsă pentru locul doi - sondaj la comanda USR
21:03
Reacția lui Simion după Kievul a dezvăluit de ce nu are voie în Ucraina. Liderul AUR, apel către serviciile secrete
20:15
Document. Motivul pentru care George Simion a fost interzis în Ucraina. Guvernul României a publicat răspunsul Kievului
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
Supranumit Premiile Michelin ale pizzeriilor, evenimentul anual recunoaște cele mai bune localuri și bucătari de pizza din întreaga lume.
Procesul de selecție pentru premiile Top 50 este "foarte misterios" și include vizite anonime la restaurante de către criticii de pizza, relatează publicația „The Sun”. În afară de titlul acordat pizzeriei, Michele a fost numit și cel mai bun bucătar de pizza din lume la premiile din 2023.
Michele Pascarella a explicat greșelile comune făcute de pizzari, care pot compromite gustul și calitatea preparatului.
„Cred că există câteva greșeli în ceea ce privește consumul de pizza, de exemplu, supraîncărcarea cu prea multe topping-uri, îngreunând savurarea bazei, folosirea cuțitului și a furculiței în loc să o mănânce cu mâinile, neasortarea cu o băutură potrivită - ratarea unei experiențe culinare complete și adăugarea de ulei de ardei iute peste tot" a spus „campionul” pizzei
Născut în Caserta, lângă Napoli, Michele a început să facă pizza la doar 11 ani.
După ce s-a mutat în Marea Britanie la vârsta de 19 ani, a înființat Napoli on the Road, care, după cum sugerează și numele, era un food truck și vindea felii de pizza în piețe alimentare și festivaluri.
De atunci, s-a stabilit în Chiswick, unde talentul său i-a adus acum recunoaștere la nivel mondial.
Site-ul Napoli on the Road susține că Michele a fost primul pizzar care a servit pizza "contemporană cu crustă mare" în Marea Britanie, numindu-l "pionier".
Meniul lor oferă opțiuni clasice de pizza de la 11,95 lire sterline, precum și unele dintre pizzele specifice lui Michele, care costă puțin mai mult.
Cu toate acestea, meniul se schimbă la fiecare trei luni, Michele concentrându-se pe "folosirea exclusiv a ingredientelor de sezon" în mâncarea sa.
Există o mulțime de alte pizzerii premiate în Marea Britanie, inclusiv Taste of Italy.
Anul trecut, Taste of Italy a fost încoronată drept cea mai bună pizzerie independentă din Marea Britanie în cadrul premiilor Pasta and Pizza Association Industry Awards.
Taste of Italy a mai câștigat titlul și în 2022. Printre cele mai bine vândute pizza se numără Margherita, Pepperoni, Nduja și Burrata, cu prețuri începând de la 14,99 lire sterline pentru o pizza de 13 inci.