Cum arată modelul care și-a luat revanșa, după ani întregi de jigniri. „Oamenii mă evitau”

Ultima actualizare: 19-05-2019 16:33
Și-a luat revanșa, după ani întregi de jigniri. A devenit model, deși suferă de o boală rară
Profimedia

O femeie în vârstă de 24 de ani din Brimingham a fost jignită toată viața, din cauza unei condiții medicale rare, care îi afectează pielea.

Însă recent, Cheryl Shaw și-a luat revanșa. Femeia a semnat un contract cu o agenție de modeling.

Cheryl s-a născut cu o boală care îi afectează pielea. Femeii îi apar diferite alunițe, de diferite mărimi, pe toată suprafața corpului.

Vedeți în galeria foto a acestui articol cum arată femeia!

Deși a fost jignită de-a lungul timpului din cauza condiției sale medicale, aceasta a decis să ignore comentariile negative și a început să posteze fotografii cu ea pe Instagram.

Aici a și fost descoperită de o agenție de modeling, care susține femeile și bărbații cu „caracteristici și semen distinctive”. Patru săptămâni mai târziu, Cheryl a semnat contractual, potrivit Metro

„Nu mi-a venit să cred că m-au contactat. Fiii mei și mama mea sunt mândrii de mine. Acum, vreau să fiu o sursă de inspirație pentru oamenii care arată diferit”, a spus femeia.

În timpul adolescenței, Cheryl încerca să își ascundă alunițele, folosind diferite produse cosmetice și purta haine care să îi acopere cât mai mult corpul. „Vara a fost întotdeauna o provocare pentru mine. Oamenii se holbau la mine și evitau să se așeze lângă mine în autobuz. La un moment dat, am decis să schimb asta, așa că mi-am cumpărat o pereche de pantaloni scurți, pe care i-am purtat în vacanță. Am decis să nu îmi mai pese de ceea ce cred cei din jur”.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO