Concerte de răsunet programate în 2022. Sting și Maluma, printre vedetele așteptate în România

Ultima actualizare: 02-01-2022 20:22

Anul acesta sunt programate tot felul de concerte, iar pe scenele din România vor urca, printre alții, Sting, Maluma sau Armin van Buuren.

Organizatorii marilor festivaluri şi-au anunţat deja o parte dintre artiștii care vor evolua în fața publicului dornic de spectacole, iar multe formații rock sunt pentru prima dată în țara noastră.

Sting va cânta pe 15 martie la Cluj-Napoca. Concertul My Song cuprinde cele mai îndrăgite cântece ale artistului care va urca pe scenă alături de fiul său. În noiembrie, Sting a lansat "The Bridge" , cel de-al 15-lea album de studio. Melodiile conţin influenţe din rock n' roll, jazz, muzică simfonică sau folk.

Sting: "Un hit se definește în momentul în care oamenii îl soptesc, atunci când spală geamurile, vopsesc pereții caselor. Când ți se soptește cântecul, atunci devine hit".

Concertul Pink Martini, reprogramat din cauza pandemiei, va avea loc pe 9 aprilie, la Sala Palatului. Biletele cumpărate pentru concertul amânat rămân valabile pentru show-ul din primăvară.

Și Maluma, îndrăgitul artist de origine columbiană, revine la București, pe 8 aprilie, într-un concert la Romexpo.

50 de ani de activitate va sărbători și Toto Cutugno pe scena de la Sala Palatului în data de 8 mai. Și tot în primăvară, celebrul violonist David Garret va reveni la București, apoi va concerta la Cluj-Napoca.

2022 va aduce pe scenele din România multe trupe rock printre care Iron Maiden, Dream Theater , Kiss sau Evanescence. Și artistul britanic Mike Rosenberg, cunoscut sub numele de scenă Passenger, ajunge pentru prima dată la Bucureşti, pe 1 iulie. Tot în iulie, la Romexpo va concerta trupa britanică Placebo.

Armin van Buuren va mixa în București pe 24 septembrie și organizatorii spun că va fi cel mai mare show al DJ-ului olandez de până acum.

Și festivaluri celebre ca Nerversea, Electric Castle ori Summer Well au anunţat deja o parte dintre capetele de afiş. În luna martie, Poiana Brașov va fi animată de un nou festival creat special pentru stațiunea montană: Massif Winter, în timp ce Untold se va desfășura la Cluj între 4 și 7 august.

În funcție de evoluția pandemiei, rămâne de văzut cum vor fi organizate toate aceste spectacole, spun, cu prudență, autoritățile.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO