Ce ținute sunt la mare căutare pentru petrecerile de Revelion: ”Ceva drăguț, sclipicios”

Ultima actualizare: 29-12-2021 20:00

În timp ce restaurantele pregătesc petrecerile de Revelion, care anul acesta vor ține până dimineața, doamnele își aleg ținutele.

Multe bat magazinele și probează de zor, pentru că vor să aibă cea mai frumoasă rochie. Altele închiriază o ținută elegantă pentru cea mai strălucitoare noapte.

Prin centrele comerciale, doamnele și domnișoarele au pornit în căutarea ținutei de Revelion.

Femeie: "O caut de vreo două săptămâni, dar n-am găsit nimic.”

Reporter: ”Ce cauți?”

Femeie: ”Nu știu, ceva drăguț, sclipicios. Sper să găsesc azi.”

Femeie: "Îmi place foarte mult negru, pe negru merg în general. Am gasit o rochiță din saten, destul de drăguță. Îmi place să combin satenul cu strasuri, cu pietre, așa accesorizez.”

Femeie: "Puțin elegant, totuși e Revelionul, o rochie fină, drăguță, un pantof cu toc și cam atât, puțin colorată, noi suntem optimiste."

Altele caută o rochie simplă și elegantă, pe care să o poată purta și după Revelion, cu alte ocazii.

Femeie: "O să fac acasă și nu o să fie ceva ce să trebuiască sclipici sau paiete, cât mai simplu."

Femeie: ”Acasă îl facem, în familie, dar ea vrea să fie într-o ținută să simtă că e Revelionul. Eu sunt mai lejeră, mai cu pantalonii."

Nicu Oprea, director magazin: "Anul acesta, doamnele au ales să achiziționeze pe care le pot folosi și în viața de zi cu zi. Îi punem o centură metalică în talie și o sanda și atunci o folosim la eveniment sau punem un stiletto și o centură din piele și o folosim pentru birou, o ciocată și geanta de piele și o putem folosi pentru stradă. Fiecare om poartă ceea ce îl reprezintă, trebuie să fie atent la croi, ca să nu iasă din tiparul respectiv."

Iar cele care nu au găsit în magazine ținute pe gustul lor, au mers pe varianta închirierii.

Alina Urzică Avram, stilist vestimentar: ”O porți o dată și cam atât, apoi zace în șifonier, plus că doamnele aleg rochii cu paiete, mai sclipitoare, și atunci nu e o rochie foarte ușor de purtat. Într-adevăr, doamnele sunt mult mai axate pe închiriat, pentru că petrecerile sunt foarte rare, rochii lungi, scurte depinde de locul unde se face petrecerea de Revelion, dar paietele sunt la mare căutare."

O rochie închiriată, poate fi mai ieftină și cu 70%, în funcție de firmă, croială și material. Se pot închiria și accesoriile potrivite ținutei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO