Ce surpriză i-au făcut mai mulți elevi unei profesoare din Bistrița. Femeia a fost copleșită de emoție

10-12-2020 07:59


Elevii unui liceu din Bistrița au pus la cale o surpriză pentru profesoara lor de engleză, pe care o apreciază în mod deosebit, iar distanța, pentru că școala s-a mutat pe internet, nu a fost un obstacol.

La începutul cursului, toți au afișat mesaje de mulțumire în fața camerelor de filmat. Profesoara a fost copleșită de emoție.

În această perioadă de pandemie, profesoară de la Colegiul Național Andrei Mureșanu a încercat în timpul lecțiilor online să fie mereu alături de elevi. Drept răsplată a fost surprinsă chiar din fața monitoarelor.

Elevă: „Doamna profesoară a crezut că toți suntem supărați că stăm cu camerele închise. Și noi anume am vrut să îi facem surpriză, ca să își dea seama că nu suntem. Am plănuit că o să intrăm și că o să așteptăm două minute cu camerele închise."

Au urmat apoi zeci de mesaje de mulțumire, schițate pe coli de hârtie și puse în fața camerelor web.

Elev: „Ne-am hotărât împreună cu colegii mei să îi facem o surpriză doamnei profesoare de limba engleză. Ne-am pornit toți deodată camerele și i-am arătat acest mesaj.”

Elevă: „Dânsa este o persoană care merită toată iubirea și aprecierea din lume pentru modul în care are grijă de educație și de problemele personale ale elevilor. O apreciem foarte mult."

Chiar și de la distanță, emoțiile au fost copleșitoare pentru dascălul îndrăgit de toată clasa.

Venera Roth-Gross, profesoară engleză: „E cea mai grozavă surpriză care mi s-a întâmplat de când a început nebunia asta de pandemie. Când s-au deschis toate camerele brusc au apărut aceste mesaje cu „Vă multummim pentru tot!" și „We love you!" pe unele. I-am întrebat ce i-a apucat, ce se întâmplă. Copiii aceștia au reușit ce n-a reușit tot restul lumii, să îmi facă o mare bucurie și fericire."

În cei 22 de ani de carieră, profesoara a ghidat pașii mai multor generații și consideră că dragostea dăruită elevilor este cea mai mare avere a ei.


VIDEO PROTVPLUS.RO