Carnaval auto de sărbători în Rusia. Cum au fost decorate mașinile


Ultimul update: Luni 06 Ianuarie 2020 09:58
Data publicarii: Luni 06 Ianuarie 2020 09:13
Categorie: Stiri Diverse

Spiritul sărbătorilor de iarnă este abia la început în Rusia, unde marți se sărbătoreşte Crăciunul.

Autobuze decorate cu leduri, maşini de epocă, dar şi autoturisme moderne ornate în spiritul sărbătorilor de iarnă au participat la o paradă într-un oraş din Rusia.

Vehiculele au trecut pe străzi, spre admiraţia spectatorilor de pe margine, iar un juriu special a avut dificila misiune de a alege cea mai frumos decorată maşină.

Imaginația participanților la parada automobilistică, prilejuită de intrarea în noul an, 2020, nu a avut limite. Deși orașul Yaroslavl se află la mii de kilometri de Liverpool, orașul trupei Beatles, una dintre mașini a fost un "Beatle mobile", inspirat de coperta albumului din 1967, "Magical Mystery Tour".

Andrey Selevko, organizatorul festivalului: „Un carnaval auto al anului nou nu s-a mai organizat până acum. Acest eveniment le oferă oamenilor spațiu pentru creativitate. Așa este, nu sunt limite cum să îți aranjezi mașina. Nu trebuie să fie neapărat cu decorațiuni de Crăciun, jucării sau colaje speciale cu fotografii, ornamente sau beculețe. Nu sunt limite. Există doar un spațiu larg pentru creativitate."

Ninsoarea și carosabilul alunecos nu i-au descurajat pe competitori. Nu a existat limită de vârstă pentru autoturisme și nici pentru participanți.

Iar un grup de dansatoare, în costume tradiționale rusești, a mai încălzit atmosfera până ca juriul să aleagă cea mai frumos împodobită mașină.

Ekaterina Chudaikina, șefa juriului: „Jurizăm în funcție de originalitatea ideilor. Ne uităm la frumos și la estetic. Observăm dacă oamenilor li se pare interesant și dacă sunt ornamente de înaltă calitate, să nu fie doar o fundă argintie, de exemplu."

Până la urmă, toți participanții au primit câte o diplomă, iar câștigătorul marelui premiu a fost fericitul posesor al unei sume de bani.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Schimb dur de replici între Vela și Arafat:
Atac cu rachetă în Yemen. Sunt cel puţin 7 morţi şi zeci de răniţi
Inedit! Parada tractoarelor de Crăciun, împodobite și decorate de sărbătoare
VIDEO PROTVPLUS.RO
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33