Animalele de la Grădina Zoologică din Ploiești au fost vizitate de Moș Crăciun: „Au și ele dreptul să se bucure”

Ultima actualizare: 24-12-2020 14:00

Parcă ar fi niște copii uimiți și nerăbdători, ce deschid în mare grabă cadourile de la Moș Crăciun.

Animalele de la Grădina Zoologică din Ploiești au fost vizitate deja de moșul cel darnic. Câțiva copii sunt cei care în loc de sacul cu cadouri au adus cutii frumos ambalate cu biscuiți, miere, semințe, nuci și alune sau, după caz, bucăți mari de carne. Vizita lor la padocurile sălbăticiunilor s-a lăsat cu strigăte de bucurie. 

Cutiile din care răzbătea mirosul semințelor sau al nucilor n-au rezistat nici o secundă neatinse de curioasele maimuțe. Au dat iama, ba chiar și-au furat una alteia cadoul neastepat.

Copil: „Or să fie fericite. au și ele dreptul să se bucure de cadouri.”

Reporter: „Cum e pentru voi când primiți cadouri?”

Copil: „E bine, ne bucurăm la fel ca ele.”

Leii și tigrii au sfâșiat și ei în mare grabă cutiile cu „cadouri" aduse în această zi specială, pentru toate cele 600 de animale care trăiesc la Grădina Zoologică din Ploiești.

Iar urșii, ce nu par să aibă nicun gând de hibernare, s-au străduit să nu împartă cadoul cu ceilați blănoși din țarc.

Copil: „Este o zi specială și pentru ele, așa că le-am dat cadouri biscuiți cu miere. Le-au deschis frumos cu colții și apoi au început să le mănânce.”

Alina Ene: „Toate animalele au fost bucuroase, copiii au fost fericiți. Sperăm la zile cu zăpadă, la vreme bună și la cât mai multe emoții de acest gen, pentru că este o perioadă grea. Acest lucru ne-a întristat, pentru că de obicei eram obișnuiți cu mulți copii. De data aceasta am preferat să fim mai puțini.”

Impresionat de gestul copiilor, Moșul nu i-a lăsat fără cadouri nici pe copii. Le-a răsplătit dărnicia față de animale cu cadouri așezate sub un brad aflat chiar la ieșirea din curtea grădinii zoologice.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO