Ancheta educatoarei din Suceava care a agresat sexual trei fetițe a pornit de la coșmarurile uneia dintre ele

Ultima actualizare: 18-01-2022 11:17
Anchetarea educatoarei din Suceava care a agresat sexual trei fetițe a pornit de la coșmarurile uneia dintre ele
Getty

Anchetarea educatoarei din Suceava care a agresat sexual trei fetițe a pornit de la coșmarurile de care se plângea una dintre micuțe. Șocant este faptul că majoritatea părinților de la grădinița vizată o susțin pe educatoare.

 

Părinții uneia dintre fetițele agresate sexual de către educatoarea de la Grădinița cu Program Normal din Bosanci au devenit neliniștiți după ce copila lor s-a plâns că are coșmaruri noaptea și au încercat să afle mai multe de la fiica lor, pentru a vedea ce i-ar fi provocat aceste spaime, scrie Monitorul de Suceava.

Au rămas șocați după ce copila le-a spus că educatoarea i-ar fi băgat degetul în vagin, faptă care s-a repetat de mai multe ori, în timp ce mergea la baie.

Ulterior, și sora fetiței, care urmează cursurile aceleiași grădinițe, le-a spus părinților că educatoarea i-a făcut la fel și ei. Examenul medico-legal la care au fost supuse fetele de 3 și 7 ani au arătat că agresiunea sexuală se confirmă.

După ce a aflat că fiicele sale au fost violate de educatoare, tatăl lor a vrut să se răzbune și a dat foc mașinii acesteia, pe 6 decembrie. Femeia l-a reclamat la poliție, iar de aici s-a ajuns la ancheta penală pentru agresiune sexuală.

Părinții protestează și o susțin pe educatoare

La scurt timp, a apărut și o a treia fetiță care ar fi fost abuzată, la rândul ei, de educatoarea în vârstă de 51 de ani.

Șocantă este și urmarea cazului. Majoritatea părinților de la grădinița din Bosanci o susțin pe educatoarea arestată pentru viol, agresiune sexuală și rele tratamente aplicate minorului.

Oamenii s-au adunat luni în fața unității, cu pancarte pe care au scris că susțin nevinovăția educatoarei și au doar cuvinte de laudă la adresa acesteia.

Femeia a fost arestată pe 14 ianuarie pentru 30 de zile, fiind acuzată de comiterea infracțiunilor de viol în formă continuată, agresiune sexuală și rele tratamente aplicate minorului. 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO