Portugalia - Spania 3 - 3. Ronaldo a reușit o "triplă"

ronaldo CM 2018
Getty

Portugalia - Spania 3 - 3, al patrulea meci de la Cupa Mondială din Rusia s-a disputat pe Stadionul Fist din Soci, în cadrul grupei B. Ronaldo a reușit o "triplă" pentru portughezi, iar pentru spanioli au înscris Diego Costa, două ori, iar Nacho o dată. 

Portugalia și Spania au încheiat la egalitate al patrulea meci de la Cupa Mondială din Rusia, scor 3-3, în cadrul Grupei B. Portugalia a început în forță meciul, deschizând scorul prin Cristiano Ronaldo în minutul 3, dintr-un penalty pe care l-a obținut după ce a fost faultat de Nacho.

După acest meci, Iranul este liderul din Grupa B, cu 3 puncte, Portugalia este pe 2, iar Spania pe locul 3, ambele cu câte un punct, iar pe ultimul loc se află Marocul, cu 0 puncte, în urma înfrangerii de vineri.

În minutul 24, spaniolii au egalat datorită unui șut al lui Diego Costa. În minutul 44, Ronaldo a profitat de greșeala făcută de De Gea și a înscris pentru 2-1. După pauză, în minutul 55, Diego Costa a înscris pentru a doua oară, iar scorul a devenit 2-2.

Spaniolii au preluat conducerea la doar 4 minute după golul egalizator al lui Costa. Nacho a înscris un gol din afara careului, în minutul 58. În minutul 88, portughezii au egalat în urma unei lovituri libere transformate spectaculoas de Cristiano Ronaldo.

Citește și
Vladimir Putin
Reacția virală a lui Putin, atunci când Rusia marchează primul gol la Cupa Mondială. VIDEO
„Va fi o perioadă îngrozitoare în Ucraina și pentru Occident”. Avertismentul unui general despre războiul din Ucraina

PORTUGALIA SPANIA LIVE TEXT CU DESFĂŞURAREA PARTIDEI

Min 90+4 Fluier final. Meciul s-a încheiat

Min 90 Vor fi 4 minute de prelungire

Min 88 GOOOOL Portugalia. Cristiano Ronaldo egalează printr-un șut superb din lovitură liberă. Portughezul reușește o "triplă".

Min 80 Schimbare și la Portugalia. Andre Silva îl inlocuiește pe Goncalo Guedes.

Min 77 Schimbare la Spania. Iese Diego Costa, care a înscris de doua ori, și intră Iago Aspas.

Min 69 Schimbare la Portugalia. Bernardo Silva iese de pe teren și intra Ricardo Quaresma.

Min 58 Goool Spania. Șut superb reușit de Nacho de la marginea careului. Spania conduce cu 2-3, după ce a fost condusă cu 2-1.

Min 55 Gooool Spania. Iniesta este faultat. Silva centrează o minge în careul portughezilor, iar Diego Costa înscrie al doilea gol în această partidă.

Min 46 A început repriza a doua

Min 45+2 S-a terminat prima repriză.

Min 44 GOOOOL Portugalia. Ronaldo reușește "dubla", după o greșeală a lui De Gea. 

Min 35 Ocazie mare pentru Spania. Iniesta trimite puțin pe lângă poartă

Min 29 Silva execută o lovitură liberă în zid

Min 28 Cartonaș galben acrodat lui Bruno Fernandes

Min 25 Goool. Diego Costa egalează. Scorul devine 1-1

Min 18 Lovitura liberă executată de Ronaldo lovește zidul spaniolilor

Min 17 Cartonaș galben pentru Busquets, după o intrare dură.

Min 7 Șutul lui David Silva trece mult peste poartă

Min 4 Gooool. Portugalia deschide scorul din penalty prin Cristiano Ronaldo.

Min 3 Penalty pentru Portugalia, după ce Cristiano Ronaldo a fost faultat de Nacho.

Min 1 A început meciul

UPDATE 20.55  Se intonează imnurile celor două țări.

UPDATE 20.41 Clasamentul grupei B, după ce s-a disputat meciul dintre Maroc și Iran

UPDATE 19.45 Au fost afișate echipele de start.

Portugalia: Rui Patricio - Cedric, Pepe, Fonte, Guerreiro - Bernardo Silva, William Carvalho, Moutinho, Bruno Fernandes - Gonsalo Guedes, Cristiano Ronaldo

Spania: De Gea - Nancho, Pique, Ramos, Jordi Alba - Koke, Busquets - Iniesta, Isco, David Silva- Diego Costa

 

UPDATE 19.40 Jucătorii portughezii au sosit la stadion.

Meciul dintre Portugalia și Spania va fi arbitrat de italianul Gianluca Rocchi, fiind una dintre cele mai așteptate partide de la Campionatul Mondial. Meciul de deschidere a avut loc joi, între Rusia şi Arabia Saudită, încheiat cu scorul de 5-0 în favoarea ruşilor.

Din 2002 până în prezent, Spania şi Portugalia s-au confruntat de 6 ori. Ultimul meci pe care l-au disputat a fost în 2012, în semifinalele Campionatului European, când Spania s-a impus cu 1-0, după prelungiri.

LIVE TEXT PORTUGALIA SPANIA CUPA MONDIALĂ 2018

Cristiano Ronaldo este vedeta portughezilor, având 151 de selecţii şi 81 de goluri marcate. La spanioli, unul dintre cei mai importanţi jucători este fundaşul Sergios Ramos, care are 151 de selecţii şi 13 goluri marcate.

Federaţia spaniolă a luat o decizie surprinzătoare, atunci când l-a demis marţi, pe 12 iunie, pe antrenorul Julen Lopetegui. Acesta a fost numit principal pe 21 iulie 2016 şi a condus echipa Spaniei timp de 20 de meciuri, având un palmares pozitiv, 14 victorii şi 6 meciuri terminate la egalitate. În locul său a venit Fernando Hierro, fostul fundaş spaniol care a jucat peste 400 de meciuri pentru Real Madrid.

PORTUGALIA SPANIA CM 2018

Antrenorul Portugaliei, Fernando Santos, a fost numit antrenor principal pe 24 septembrie 2014. Sub conducerea sa, Portugalia a obţinut 33 de victorii, a remizat de 9 ori, şi a suferit 9 înfrângeri. În 2016, a reuşit să câştige Campionatul European alături de jucătorii portughezi.

Portugalia a jucat 5 meciuri în 2018. A obţinut două victorii, cu Egipt şi Algeria, a remizat cu Belgia şi Tunisia, şi a pierdut cu Olanda, pe teren propriu, scor 0-3. Spania a disputat 4 meciuri în 2018, trei pe teren propriu şi unul în deplasare. A obţinut 2 victorii, cu Argentina şi Tunisia, şi a remizat cu Germania şi Elveţia.

Vedeți aici PROGRAMUL COMPLET al Campionatului Mondial de Fotbal 2018!

PORTUGALIA SPANIA LIVE TEXT CUPA MONDIALĂ

Echipa probabilă a Portugaliei: Rui Patricio - Cedric, Pepe, Fonte, Guerreiro - Bernardo Silva, William Carvalho, Moutinho, Joao Mario - André Silva, Ronaldo

Echipa probabilă a Spaniei: De Gea - Dani Carvajal, Pique, Ramos, Jordi Alba - Koke (Thiago Alcantara), Busquets, Iniesta - David Silva, Diego Costa, Isco

Lotul Portugaliei la Cupa Mondială 2018

Portari: Anthony Lopes (Lyon), Beto (Goztepe), Rui Patricio (Sporting Lisbon)

Fundaşi: Bruno Alves (Rangers), Cedric Soares (Southampton), Jose Fonte (Dalian Yifang), Mario Rui (Napoli), Pepe (Besiktas), Raphael Guerreiro (Borussia Dortmund), Ricardo Pereira (Porto), Ruben Dias (Benfica)

Mijlocaşi: Adrien Silva (Leicester), Bruno Fernandes (Sporting Lisbon), Joao Mario (West Ham), Joao Moutinho (AŞ Monaco), Manuel Fernandes (Lokomotiv Moscow), William Carvalho (Sporting)

Atacanţi: Andre Silva (AC Milan), Bernardo Silva (Manchester City), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Gelson Martins (Sporting Lisbon), Goncalo Guedes (Valencia), Ricardo Quaresma (Besiktas)

Lotul Spaniei la Cupa Mondială 2018

Portari: David de Gea (Manchester United), Pepe Reina (Napoli), Kepa Arrizabalaga (Athletic Bilbao).

Fundaşi: Jordi Alba (Barcelona), Nacho Monreal (Arsenal), Alvaro Odriozola (Real Sociedad), Nacho Fernandez (Real Madrid), Dani Carvajal (Real Madrid), Gerard Pique (Barcelona), Sergio Ramos (Real Madrid), Cesar Azpilicueta (Chelsea).

Mijlocaşi: Sergio Busquets (Barcelona), Isco (Real Madrid), Thiago Alcantara (Bayern Munich), David Silva (Manchester City), Andres Iniesta (Barcelona), Saul Niguez (Atletico Madrid), Koke (Atletico Madrid).

Atacanţi: Marco Asensio (Real Madrid), Iago Aspas (Celta Vigo), Diego Costa (Atletico Madrid), Rodrigo Moreno (Valencia), Lucas Vazquez (Real Madrid).

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Farul - Sepsi, întrerupt din cauza scandărilor xenofobe! Cum a reacționat Hagi
NEWS ALERT Farul - Sepsi, întrerupt din cauza scandărilor xenofobe! Cum a reacționat Hagi
Citește și...
Egipt - Uruguay 0 - 1, după ce Gimenez a încris în minutul 90. Salah, doar rezervă
Egipt - Uruguay 0 - 1, după ce Gimenez a încris în minutul 90. Salah, doar rezervă

Egiptul a fost învins de către Uruguay, scros 0-1, în cel de-al doilea meci de la Cupa Mondială 2018, disputat pe Ekateringburg Arena. În primul meci de la Cupa Mondială, Rusia s-a impus cu 5-0 în fața Arabiei Saudite, fiind liderul grupei A, cu 3 puncte.

Reacția virală a lui Putin, atunci când Rusia marchează primul gol la Cupa Mondială. VIDEO
Reacția virală a lui Putin, atunci când Rusia marchează primul gol la Cupa Mondială. VIDEO

Reacția lui Vladimir Putin după ce echipa națională a Rusiei a înscris primul gol în deschiderea Cupei Mondiale de Fotbal a devenit virală pe rețelele de socializare.

Rusia - Arabia Saudită 5 - 0. Rușii au marcat două goluri în ultimele 5 minute
Rusia - Arabia Saudită 5 - 0. Rușii au marcat două goluri în ultimele 5 minute

Rusia – Arabia Saudită 5 -0, în grupa A, de la Cupa Mondială 2018. Primul meci din cadrul Cupei Mondiale 2018 s-a disputat, joi, între Rusia și Arabia Saudită, pe arena Lujniki din Moscova.

Recomandări
Zelenski: Ucraina se confruntă cu o nouă etapă a războiului, ocupanţii se pregătesc pentru o ofensivă
Zelenski: Ucraina se confruntă cu o nouă etapă a războiului, ocupanţii se pregătesc pentru o ofensivă

Volodimir Zelenski a declarat vineri la o întâlnire cu cadeţii din Hmelnîţki, oraş din vestul Ucrainei, că războiul cu Rusia intră într-o nouă etapă, iar ruşii se pregătesc pentru extinderea ofensivei, relatează Ukrainskaia Pravda.

Procesiune unică în țară. Sute de oameni au mers pe jos 10 kilometri, iar unii au purtat pe brațe o cruce uriașă
Procesiune unică în țară. Sute de oameni au mers pe jos 10 kilometri, iar unii au purtat pe brațe o cruce uriașă

Sute de oameni au participat vineri la o procesiune unică în țară. Au mers pe jos aproximativ zece kilometri, din Lupeni până în stațiunea Straja. Iar unii dintre pelerini au purtat pe brațe o cruce de sute de kilograme.

Mişcarea islamistă palestiniană Hamas a anunțat că va merge la negocieri la Cairo pentru a ajunge la un acord cu Israelul
Mişcarea islamistă palestiniană Hamas a anunțat că va merge la negocieri la Cairo pentru a ajunge la un acord cu Israelul

Hamas a anunţat vineri că va merge sâmbătă la Cairo pentru a "continua discuţiile" privind oferta de armistiţiu cu Israelul şi "a ajunge la un acord".