CSID: Ce sa mancam pe timp de criza ca sa ne mentinem sanatatea!
Chiar daca va tenteaza in perioada de criza, alimentele ieftine si procesate, acestea trebuie consumate cat mai rar.
Pe termen scurt, nu produc dereglari, dar in timp pot declansa obezitate. In aceste conditii, solutia o reprezinta alternativele ieftine si sanatoase.
In locul margarinei, optati pentru unt. De asemenea, alegeti branzeturile proaspete sau maturate in defavoarea branzei topite.
De asemenea, cumparati carne macra intr-o cantitate mai mica in locul mezelurilor sau pateurilor, chiar daca sint savuroase si nu foarte scumpe.
Ieftine si sanatoase sint doar conservele de peste care ofera calciu usor de asimilat. Nu acelasi lucru se poate spune si despre chipsuri, pline de aditivi. Consumati-le cu masura pentru ca ingrasa cu o viteza fantastica!
Dintre fainoase, cel mai ieftin, dar si cel mai bun este malaiul pentru ca ofera valoroasele vitamine B. Acestea pot fi luate si dintr-o alta sursa ieftina.