Urs tinut captiv in spatele unei benzinarii din Alba!

Dată publicare: 26-05-2009 00:00
Dată actualizare: 28-10-2012 19:02


Captiv intre bare de fier si lovit continuu de nepasarea oamenilor. Astfel poate fi rezumata trista poveste a unui urs care, de cel putin patru ani de zile, nu a pasit in afara custii in care este tinut prizonier.

"Oare cat timp mai trebuie sa treaca pentru ca aceste animale sa-si recapete libertatea mai ales ca la noi in tara exista o fundatie care se ocupa cu salvarea lor, doar legile nu sunt aplicate sau aplicabile... Se pare ca aceste legi mai degraba favorizeaza pe cei care ii tin captivi decat pe cei care vor sa-i ajute.", ne scrie Dorotea M., cea care ne-a trimis imaginile.

Animalul este lasat in voia sortii, in spatele unei benzinarii din Alba Iulia. Nu pare sa aiba posibilitatea sa se miste in voie: sunt doar cativa metri patrati in jurul lui.

Conform legii in vigoare, pe care o puteti citi in documentele atasate, cei care tin animalele salbatice in captivitate risca dosar penal sau inchisoarea pana la un an.

Site-ul nostru, www.stirileprotv.ro, a reluat campania “STOP torturarii animalelor!” pentru a-i convinge pe alesi ca este nevoie de o institutie care sa aplice actul normativ! Fiti alaturi de noi, iar mesajele voastre vor ajunge la cei in masura sa urgenteze infiintarea Politiei Animalelor!

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO