Cruzime rara. Au macelarit un caine, iar pe stapan l-au lovit in cap


Ultimul update: Luni 05 Noiembrie 2012 05:32
Data publicarii: Duminica 23 Ianuarie 2011 00:00
Categorie: Stop torturarii animalelor

Cativa barbati din Capitala au dat dovada de o cruzime rara! Au macelarit cu un cutit un caine iar stapanului care a incercat sa-l apere i-au spart capul cu bata.

Totul a pornit de la faptul ca patrupedul se incaierase cu un alt catel maidanez, insa in loc sa-i desparta, agresorii au atacat ei mai rau decat niste fiare.

Desi mai multi oameni au fost martori macelului, nimeni nu a intervenit sa-l opreasca pe cel care lovea cainele cu cutitul.

Maf era din rasa Amstaff, rasa de caini agresivi pe care insa o trada prin privirea blanda si firea pusa mereu pe joaca.

Nu a atacat niciodata un om si era plimbat pe-afara in ham si cu botnita ca sa nu sara la alti caini. Totusi, aseara stapanul l-a lasat liber sa se joace intr-o gradina.

Nu a observat ca acolo era si un maidanez. Cei doi catei s-au batut, iar stapanul a incercat sa-i desparta. In acel moment s-a trezit cu o bata in cap, iar un individ s-a napustit asupra lui Maf cu un cutit.

Proprietarii si-au dus repede catelul la un cabinet veterinar, dar nu a mai putut fi salvat.

Pana in urma cu doi ani Maf a fost cel mai bun prieten a lui Ciprian, un tanar de 30 de ani care s-a stins intr-un cumplit accident de motocicleta.

Stapanul cainelui s-a ales si el cu o rana de 6 centimetri la cap. A depus deja plangere la politie si spera ca cei care l-au batut si i-au omorat cainele sa fie trasi la raspundere.

Experienta traumatizanta pentru un chihuahua: a fost atacat de o bufnita
Curiozitatea i-a venit de hac: un caine a ramas intepenit intre doua ziduri
Un caine si un bebelus au inventat un joc nou. Vezi video!
VIDEO PROTVPLUS.RO