Lasate sa moara de foame! Animale gasite numai piele si os in jud. Olt


Ultimul update: Marti 09 Octombrie 2012 02:25
Data publicarii: Miercuri 17 Noiembrie 2010 00:00
Categorie: Stop torturarii animalelor
Grajd

Zeci de animale infometate, tinute in conditii mizere - asta au gasit inspectorii intr-o gospodarie din Scornicesti, judetul Olt. Proprietarii risca acum sa ramana fara ele, pentru ca nu le poarta de grija.

Un grajd mizer si o gospodarie deloc ingrijita - asta au gasit inspectorii de la Politia animalelor. Proprietarii erau cu animalele la pascut, asa ca i-au cautat pentru explicatii. Cei doi se apara ca sunt saraci si se descurca si ei cum pot.

Proprietarii fermei au 50 de animale, vaci si capre. Animalele au parte de hrana doar daca au norocul sa gaseasca ceva de pascut, altfel stau nemancate cu zilele. Sunt numai piele si os, murdare si pline de ciulini.

Desi au facut nenumarate sesizari pentru ca nu mai suportau mizeria, vecinii se feresc sa vorbeasca, pentru ca le stiu de frica celor doi. Se plang ca in nenumarate randuri le-au fost otravite animalele in batatura pentru ca au avut curaj sa vorbeasca. Inspectorii au deschis o ancheta in privinta otravirii animalelor din sat si i-au somat pe proprietarii fermei sa-si ingrijeasca asa cum trebuie cireada - in caz contrar, urmand sa le confiste vacile si caprele.

Sursa: Pro TV

Tags: animale,

Macabru!Condamnat la moarte in SUA ar putea fi ucis cu anestezic de animale
Cei 30 de cai lasati sa moara de foame de un miliardar, dati primariei
Zeci de cai de rasa dintr-un grajd din Ialomita, numai piele si os
Cei 30 de cai lasati sa moara de foame de un miliardar, dati primariei
Zeci de cai de rasa dintr-un grajd din Ialomita, numai piele si os
VIDEO PROTVPLUS.RO