FARA CUVINTE: Caine ucis in chinuri! Merge cineva la politie?

Ultima actualizare: 27-10-2012 16:07

S-ar putea sa avem in fata unul dintre cele mai crude cazuri de pana acum. Un om ucide un caine in chinuri groaznice. Nu l-a muscat, nu s-a dat la el, nu nimic. A mancat doar o vrabie, ne scrie cel care a trimis imaginile.

 

Sunt cateva aspecte care trebuie lamurite. In primul rand, acest individ, de loc din Moldova Noua, Caras Severin, trebuie sa plateasca! Iar ca sa faca asta, este neaparat nevoie ca cineva sa-si asume raspunderea unei plangeri la politie.

Pasul pe care, de multe ori, nu-l facem, atunci cand e vorba despre torturarea unui animal. Pasul care ne desparte de lumea civilizata, de normalitate. Cu totii dam exemple din strainatate. Acolo, insa, cetatenii au constiinta. Nu doar observa, ci cauta sa indrepte atunci cand cineva face un rau. Cat greseste barbatul din imagini? Judecati singuri, nu inainte de a va face curaj sa priviti. Iubitori sau nu ai vietuitoarelor, fiti insa, constienti, ca scenele va vor soca.

Nu vom da numele celui care a trimis inregistrarea pe www.stirileprotv.ro. Il rugam, insa, sa nu se opreasca aici, si sa mearga la politie. Nu are de ce sa se teama: cu siguranta vinovatul va plati. Mai ales ca tot el, spun martorii, ar fi ucis si un cal, zilele trecute.

Ajutati-ne, asadar, sa va ajutam! O prima etapa a fost bifata: publicarea imaginilor. Haideti, insa, sa nu ne oprim aici, si sa comunicam, impreuna, peste cateva zile, ca cel care tortureaza in asemenea chip un animal fara aparare a fost prins!
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO