Cal batut cu salbaticie de proprietar. Nu se mai putea ridica


Ultimul update: Luni 07 Mai 2012 05:53
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2011 18:08
Categorie: Stop torturarii animalelor

Imagini barbare la Ploiesti, unde o iapa care alunecase pe gheata si nu se mai putea ridica, a fost batuta cu salbaticie de stapanul ei. Au salvat-o de la moarte sigura cei care au iesit din case si l-au potolit pe proprietar.

Slaba doar piele si os, iapa Doinita a fost lovita cu bata de stapan. Barbatul si-a iesit din minti cand calul nu s-a mai putut ridica, povestesc martorii, cutremurati.

In jurul calului care tremura si de frig si din cauza socului s-au adunat mai multi oameni cu suflet. L-au acoperit cu paturi, i-au facut masaj ca sa-i puna sangele in miscare si i-au dat sa manance. Bietul animal era lihnit: a mancat patru paini si un kilogram de mere.

Stapanul Doinitei neaga tot. Spune ca doar a atins-o putin s-o incurajeze. 

Veterinarii de la Zoo i-au pus perfuzii Doinitei, in speranta ca iti va mai veni in puteri. Se gandeau chiar sa o ia ei in grija. Politia, sesizata de maltratarea calului, va incepe o ancheta.

Legea pentru Protectia Animalelor il poate pedepsi pe proprietar cu inchisoare de pana la 3 ani sau cu amenda penala de pana la 10.000 lei si confiscarea calului.

Tags: animale, violente,

Cei 32 de cai infometati la o ferma din Fierbinti, confiscati de autoritati
Zeci de cai de rasa dintr-un grajd din Ialomita, numai piele si os
VIDEO PROTVPLUS.RO