Vedetele fac echipa pentru Ziua de Curatenie Nationala

Dată publicare: 23-09-2011 14:15
Dată actualizare: 04-08-2012 08:40


Let's do it Romania

A mai ramas o singura zi pana la Curatenia Nationala din 24 septembrie, iar vedetele spun impreuna “Let’s Do It, Romania!”

Dupa Adrian Despot, Zoli de la Sistem, Cornel Ilie, Bitza, Diana Dumitrescu si Dana Rogoz, alte vedete devin ambasadori ai “Let’s Do It, Romania!” si sunt titulari in Echipa Nationala de Actiune „Let`s Do It, Romania!”: Cabral, Florin Busuioc, George Vintila, Giulia, Sara si Nicolai de la PRO FM, Madalina Vintila si Florin Goldic, Amalia Enache, Alex Dima, Oana Tache de la MTV, Red Blonde, Raluca Arvat, La-la Band din „Pariu cu viata ”vor face curatenie pe 24 septembri!

"M-am inscris din nou in Echipa Nationala de Actiune pentru ca eu cred ca se poate. Cred ca daca incercam si daca luptam si daca ne deranjam macar putin, reusim sa schimbam ceva in bine, pentru noi in primul rand. Daca ti se pare ca ce se intampla acum nu e bine, daca ti se pare ca ar putea fi facut mai bine, daca ti se pare ca o schimbare ar fi binevenita, poate te gandesti sa intri in Echipa Nationala de Actiune” a declarat Cabral.

"Dintotdeauna imi pasa foarte mult de tara mea. Ma deranjeaza cand imi vad tara „decorata” cu pet-uri si pungi si incerc sa fac ceva ca sa schimb asta. E un prilej foarte bun, „Let`s Do It, Romania!”, sa facem toti ceva ca sa schimbam uratul din Romania” a spus Amalia Enache.

Trebuie sa dam un exemplu si cred ca o actiune de felul acesta, o actiune de voluntariat, este tocmai buna pentru a reprezenta un exemplu pentru toata lumea si in special pentru cei mici” a declarat Florin Busuioc.

Testimonialele tuturor vedetelor sunt disponibile pe canalul Youtube al proiectului.

Campania beneficiaza de 2 spoturi TV, un spot radio, dar si de o aplicatie de Facebook prin care voluntarii pot descoperi ce loc ocupa in Echipa Nationala de Actiune si se pot inscrie pentru Ziua de Curatenie Nationala. Toate informatiile despre ziua de 24 septembrie se gasesc pe site-ul www.letsdoitromania.ro.

Let`s Do It, Romania!

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO