Jos palaria in fata ofiterilor de la Serviciul Omoruri, Politia Capitalei!

Ultima actualizare: 30-10-2012 07:21

Au reusit sa il arunce dupa gratii pe singurul criminal in serie de dupa 2000, au pus mana pe Konstantino Passaris, cel mai cautat infractor din 2001si tot ei au rezolvat in 2002 si atentatul terorist cu grenada de la liceul Jean Monnet.

Sunt ofiterii Serviciului Omoruri de la Politia Capitalei. 24 de ore din 24 trebuie sa fie prezenti, daca la 112 cineva anunta vreo crima.

In fata devotamentului lor si a rezultatelor nu putem spune decat "Jos palaria!".

O mana de oameni, pentru care slujba inseamna mai mult decat un serviciu cu program de 8 ore. Cand intri in lumea lor, iti dai seama ca ai de a face cu adevarati profesionisti. Desi cazurile de care se ocupa nu sunt ca cele pe le care vedem in filme, rezultatele muncii lor, de multe ori titanica, vorbesc pentru ei.

Totul incepe cu un apel la 112. Prima si singura informatie: a avut loc o crima. Intra in scena cei care fac cercetarea la fata locului. Urmeaza audieri.

Pentru ca toata aceasta munca sa nu fie in zadar, pentru ca echipele sa lucreze eficient, iar oamenii sa se completeze e nevoie de o coordonare perfecta.

Cand toate eforturile dau rezultate, acesti oameni uita ca cel putin 75% din timp sunt la serviciu, ca familia este aproape mereu pe locul doi, ca salariile sunt mici.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO