Jos palaria in fata lui Sally Wood Lamont pentru actele sale caritabile!

Ultima actualizare: 24-10-2012 05:27

Se numeste Sally Wood Lamont si a venit din Marea Britanie cu o misiune nobila: sa-i ajute pe romanii mai putin favorizati de soarta. A deschis pentru ei un centru special in urma cu 10 ani la Cluj, iar acum numara victoriile.

Doi dintre tinerii ajutati de Sally s-au calificat la mondialele de tenis de masa si o intreaga echipa de inotatori nevazatori, de la un liceu special din Cluj, a venit acasa cu 14 medalii de aur de la o competitie internationala. Pentru curajul de care a dat dovada Sally Lamont, ii spunem "Jos Palaria"!

Dupa 8 ani de antrenamente, Bobi e campion european la tenis de masa. A avut ambitia sa invinga, desi a suferit un accident si se deplaseaza cu greutate de cativa ani.

"Am reusit sa ma calific la mondiale. Urmatorul obiectiv dupa mondiale, normal, va fi Londra si sunt sigur ca se va putea", spune Bobi Simion.

Si toate astea le-a invatat de la Sally Wood Lamont, femeia care a renuntat la o viata linistita in Anglia ca sa-i ajute pe romani. In 1999 si-a vandut casa lasata mostenire de parinti si a cumparat la Cluj un spatiu.

Sally ii invata pe adolescenti si tineri sa fie independenti si sa invinga necazurile prin sport.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO