Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Temperaturile scad, dar tot e mult mai cald decât ar fi normal. În ce regiuni va ploua consistent

Your browser doesn't support HTML5 video.

Astăzi, temperaturile scad în cea mai mare parte a țării, dar tot va fi mai cald decât în mod normal. Ploile cuprinde majoritatea zonelor și vor fi mai consistente în vest, nord-vest și la munte.  

Maximele pleacă de la 13 grade în Maramureș și ating 23...24 de grade prin Bărăgan.

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și cu Bărăganul. Pe aici găsim vreme mai bună, înnorări, poate câțiva stropi de ploaie și temperaturi mult mai ridicate decât ar fi normal. Vântul se intensifică, mai ales după lăsarea nopții, când ajunge la viteze de 55...65 km/h.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei se adună norii și s-ar putea să picure trecător. Nu lipsesc perioadele însorite și va fi în continuare mai cald decât ar trebui. Temperaturile vor urca până la 22...23 de grade.

Vremea rămâne caldă și în jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina. Maximele ajung pe la 21...22 de grade, se înnorează din când și când, iar în unele zone apar și ceva ploi.

Citește și
Vreme frumoasă în toată țara. Regiunile în care vom avea temperaturi de vară
Vreme frumoasă în toată țara. Regiunile în care vom avea temperaturi de vară

În nordul Transilvaniei și în Maramureș se răcește față de ieri. Temperaturile nu mai trec de 16 grade și o să avem o zi mohorâtă, cu averse consistente și peste 20...30 de litri de apă pe metru pătrat. O să plouă și pe timpul nopții și se vor înregistra în jur de 10 grade.

Vreme destul de neplăcută găsim și în vestul țării: cer acoperit, multe ploi și cantități însemnate de apă. Temperaturile scad și aici. Vor fi cel mult 16...17 grade- dar și acestea sunt valori mai ridicate decât ar fi normal la final de martie.

Instabilitatea cuprinde astăzi și zona Transilvaniei. O să plouă în mai multe reprize; vor domina aversele și vom avea temperaturi cu 2...3 grade mai scăzute decât ieri.

Se mai răcorește și în Oltenia, pe unde ieri au fost 20...21 de grade. Chiar și așa, va fi mai cald decât în mod nomal și maximele vor ajunge pe la 18 grade. Atmosfera se menține închisă în cea mai mare parte a zilei și o să plouă destul de mult.

În sudul țării avem o zi ceva mai plăcută, soare cu nori și ploi sporadice. Vremea rămâne caldă pentru această perioadă, deși temperaturile scad ușor și aici.

Vremea în București

În București avem tot vreme caldă. Se ating 22 de grade, dar se adună norii, e posibil să picure trecător și vântul devine mai insistent. Noaptea ne-aduce vreme bună și o minimă în jur de 10 grade.

Vremea la munte

Temperaturile se mențin ridicate și în zonele de munte, dar o să plouă aproape peste tot. La altitudini mari, s-ar putea să cadă lapoviță și ninsoare, iar în masivele vestice se vor strânge 15...20 de litri de apă pe metru pătrat.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult