Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prima ninsoare în București. Prognoză mete specială pentru vremea din Capitală în weekend

Vremea se va răci considerabil și va ninge în București, anunță meteorologii de la ANM, într-o prognoză meteo specială emisă pentru Capitală.

Potrivit specialiștilor, în cursul zilei de sâmbătă, 25 noiembrie, vremea se va răci accentuat, cerul va fi acoperit și pe tot parcursul intervalului vor fi precipitații, sub formă de ploaie, iar noaptea lapoviță și ninsoare. Se vor acumula cantități de apă însemnate, de 30...40 l/mp.

„În noaptea de sâmbătă spre duminică, în București se va depune strat de zăpadă, neuniform, de 5...10 cm. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în a doua parte a intervalului (cu rafale în general de 40...50 km/h). Temperatura maximă va fi de 6...7 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 1 grad”, anunță ANM.

Cum va fi vremea în București, duminică

Meteorologii au transmis că duminică, 26 noiembrie 2023, în intervalul 08:00 - 18:00, vremea va fi mai rece decât normal în această perioadă din an. Cerul va avea înnorări în primele ore, când vor mai fi precipitații slabe, mixte, apoi va deveni variabil. Vântul va avea intensificări, cu rafale în general de 45...50 km/h. Temperatura maximă va fi de 5...6 grade.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult