Modifica setarile cookie
Toate categoriile

UEFA: Echipa spaniola Osasuna nu este eligibilă pentru a participa în Conference League

Comisia de Apel a UEFA a anunţat, marţi, că a decis că echipa spaniolă Osasuna nu este eligibilă pentru a participa în ediţia 2023/2024 a Conference League.  

“Pentru neîndeplinirea criteriului de admisibilitate Art. 4.01(g) din Regulamentul UEFA Europa Conference League 2023/24, CA Osasuna a fost declarată ineligibilă pentru a participa în Liga Europa Conference 2023/24”, se arată pe site-ul UEFA, citează news.ro.

Osasuna a anunţat că va contesta la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) decizia UEFA.

Luna trecută, Osasuna a fost exclusă din cupele europene din cauza rolului său într-un scandal al trucărilor de meciuri din anul 2013.

 

Citește și
Bogdan Lobonț
Cristian Pintea prezintă LIVE, pe PRO ARENA și VOYO, o ediție specială înaintea Finalei UEFA Europa Conference League!

Osasuna Pamplona a încheiat pe locul 7 sezonul 2022/2023 al La Liga.

Pentru UEFA nu a mai contat faptul că instanţele spaniole au declarat Osasuna ca fiind victima deturnării de bani, operatiune efectuată de unii dintre foştii săi directori, cu ajutorul organelor de conducere ale clubului. Mai mult, sentinţa justiţiei spaniole este produsul unei plângeri formulate de actuala administraţie a clubului, în anul 2015 şi rezultatul unei munci pe care au depus-o angajaţi ai clubului, în calitate de investigatori particulari pe parcursul procesului judiciar, pentru a-i urmări pe cei care au deturnat, în scopuri neclare, bani de la club.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult