Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tragedie în sporturile cu motor. Un pilot în vârstă de doar 18 ani a murit în timpul unei curse în Belgia

Tânărul pilot belgian Dilano van't Hoff (18 ani) a decedat sâmbătă în urma unui grav accident produs pe circuitul belgian de la Spa-Francorchamps, informează DPA.

Tragedia a avut loc în timpul unei curse contând pentru Formula Regional European Championship by Alpine, în care Dilano van't Hoff (foto articol) a concurat sub culorile echipei MP Motorsport.

Pilotul olandez Max Verstappen, dublu campion mondial de Formula 1, a postat un mesaj pe Twitter în care deplânge dispariţia compatriotului său.

"Sunt extrem de trist după ce am auzit astăzi vestea despre Dilano. Vreau să transmis condoleanţe familiei şi apropiaţilor lui Dilano. Odihnească-se în pace", a scris Verstappen în mesajul său.

Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIFA), Stefano Domenicali, a transmis la rândul său condoleanţe, într-un mesaj postat pe Twitter. "Dilano a murit în timp ce îşi urma visul de a atinge vârful sportului cu motor. Alături de întreaga comunitate a sportului cu motor, gândurile noastre sunt alături de familia lui şi de ce dragi", a precizat Domenicali, potrivit Agerpres.

Citește și
Tatăl legendarului Ayrton Senna a murit la vârsta de 94 de ani
Legendarul Ayron Senna a fost proclamat "Patron al sportului brazilian"

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult