Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sven-Goran Eriksson, mesaj sfâșietor de adio: „Să nu vă pară rău, zâmbiți. Am avut o viaţă bună!”

Fostul mare antrenor, Sven-Goran Eriksson, bolnav de cancer în fază terminală, a transmis un mesaj de adio emoționant într-un nou documentar care reflectă viața sa.

„Am avut o viață bună. Cred că toți suntem speriați de ziua în care murim, dar viața este și despre moarte. Trebuie să înveți să o accepți așa cum este. Sperăm că la sfârșit oamenii vor spune, 'Da, a fost un om bun', dar nu toată lumea va spune asta. Sper că vă veți aminti de mine ca pe un tip pozitiv, care a încercat să facă tot ce putea face. Să nu vă pară rău, zâmbiți. Mulțumesc pentru tot, antrenori, jucători, fani, a fost fantastic. Ai grijă de tine și ai grijă de viața ta. Și trăiește-o. La revedere!„, a fost mesajul copleşitor transmis de Sven-Goran Eriksson prin intermediul documentarului „Sven”.

În luna ianuarie a acestui an, Eriksson, în vârstă de 76 de ani, a dezvăluit că suferă de cancer pancreatic și că se apropie de sfârșitul vieții sale. El a anunțat că, în cel mai bun caz, va mai avea de trăit un an, notează Daily Mail.

Sven-Goran Eriksson s-a născut la 5 February 1948, în Sunne, Suedia.

În cariera sa de antrenor, acesta a pregătit, printre altele, echipele Benfica Lisabona, AS Roma, Fiorentina, Sampdoria, Lazio și Manchester City. De asemenea, el a fost selecționerul Angliei.

Citește și
west nile
Virusul West Nile face ravagii în Suceava. Un bărbat a murit, alți doi sunt în stare gravă

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult