Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pele ar putea fi deshumat. Scandal uriaș la un an de la moartea legendarului fotbalist brazilian

O femeie care pretinde că este fiica neștiută a legendarului fotbalist Pele a cerut exhumarea trupului neînsuflețit al acestuia.

Maria do Socorro Azevedo, 60 de ani, a delegat un avocat să facă acest demers, la aproape cinci ani după ce a lansat un prim proces de paternitate, informează Daily Mail.

Marcos Fernando dos Santos Sousa, avocatul femeii, susține că, în pofida testelor inițiale, care au fost negative, o analiză ADN indică "o posibilitate ridicată" a unei legături de sânge a clientei sale cu fostul star al fotbalului.

Pele a murit pe 29 decembrie 2022, la vârsta de 82 de ani, într-un spital din Sao Paulo, după ce i-a fost extirpată o tumoare de colon.

În testamentul său, fostul mare fotbalist brazilian a recunoscut posibilitatea de a avea un copil nelegitim. În timpul vieții, el ar fi fost de acord cu un efectuarea unui test ADN, însă a murit înainte ca acesta să poată fi făcut.

Citește și
neymar
Recordul marelui Pele a fost doborât. Neymar a devenit cel mai bun marcator din istoria naţionalei braziliene
Pele i-ar fi lăsat peste 16 milioane de dolari unei fiice secrete

Pele a fost căsătorit de trei ori și are oficial șapte copii, inclusiv o fiică vitregă.

Anul trecut, presa internațională a scris că acesta, care era supranumit "Perla neagră" sau "Regele fotbalului", a lăsat prin testament echivalentul a peste 16 milioane de dolari unei fiice secrete, după ce a negat multă vreme că ar fi tatăl ei.

Duminica trecută, Maria do Socorro Azevedo a vorbit în cadrul unie emisiuni televizate despre afirmațiile sale potrivit cărora ar fi fiica lui Pele. Ea a precizat că nu este interesată de banii regretatului fotbalist.

Ea ar fi venit pe lume după ce mama sa ar fi avut o aventură cu Pele în Sao Luis, în statul brazilian Maranhao.

Maria do Socorro Azevedo a mai spus că mama sa, care a murit între timp, nu i-a spus niciodată fostului atacant al Braziliei că este însărcinată cu copilul lor.

Pele a lăsat 30% din averea pe care o deținea văduvei sale, Marica Aoki, 60% copiilor săi și 10% pentru doi nepoți.

Dacă Maria do Socorro Azevedo va ajunge să fie recunoscută ca fiind al optulea copil al fostului mare fotbalist, ea ar putea să-și revendice partea din averea atribuită fraților săi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult