Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Farul Constanța - Sheriff Tiraspol 1-0, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Victorie importantă pentru ”rechini”

Farul Constanța a învins cu 1-0 pe Sheriff Tiraspol, în primul meci din turul întâi al preliminariilor Ligii Campionilor. 

Farul Constanța a câștigat cu 1-0 meciul disputat acasă contând pentru primul tur al preliminariilor Ligii Campionilor împotriva moldovenilor de la Sheriff Tiraspol. 

Unicul gol al meciului a fost marcat de Kiki, în minutul 56. Partida a fost presărată de numeroase ocazii de poartă, cele mai multe în contul elevilor lui Hagi. 

UPDATE Min. 56: Farul deschide scorul printr-un gol reușit de Kiki.

UPDATE Min. 45: Este pauză la Ovidiu, după o primă repriză alertă, cu numeroase ocazii de poartă, în special ale Farului. 

Citește și
Kira Hagi și puterea de a deveni cap de afiș, fără a fi fata lui tata. ”Iubesc România, sufletul meu e aici”
"Prințesa" Kira, cuvinte mari după ce Farul Constanța a devenit campioană a României. Mesajul transmis de fiica lui Gică Hagi

UPDATE Min. 11: Sheriff are prima ocazie de poartă, urmată imediat de o reacție a Farului, prin același Mazilu.

UPDATE Min.2: Meciul a început furtunos, cu o mare ocazie ratată de Farul, prin Adrian Mazilu.

UPDATE: Iată echipele de start ale celor două formații.

Farul Constanța: Aioani - Kiki, Popescu, Boli, Borza - Artean, Nedelcu, Băluță - Mazilu, Rivaldinho, Alibec

Rezerve: Buzbuchi - Diogo Queiros, Vînă, Borgnino, Andronache, Sîrbu, Dumitrache, Bassong, Marins, Sali, Popescu

Antrenor: Gheorghe Hagi

Sheriff Tiraspol: Koval - Zohouri, Tovar, Garananga, Bueno, Apostolakis - Talal, Kyabou, Fernandes - Luvannor, Ngom Mbekeli

Rezerve: Straistari, Pascenco - Ibrahim Djibo, Badolo, Ngah, Forov, Dijinari, Paiva, Boțan, Ademo

Antrenor: Roberto Borodin

Antrenorul Gică Hagi s-a arătat încrezător înaintea debutului european al Farului.  

Jucătorul campioanei României, Andrei Artean, a declarat într-o conferinţă de presă că Farul Constanţa va arăta o altă faţă în meciul cu Sheriff Tiraspol, din primul tur preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, decât în Supercupa României, pierdută cu 1-0 în faţa formaţiei Sepsi OSK.

"Acest meci e o provocare pentru noi, cu un adversar foarte bun, cum e de aşteptat, pentru că au jucat mult timp în Champions League şi toţi adversarii sunt foarte buni.

Sperăm să facem un meci foarte bun, pentru că venim după un început de sezon cu acel meci din Supercupă care a fost foarte slab. Un meci în care nu am arătat bine deloc şi sperăm că mâine se schimbăm acest lucru. Cred că mâine vom arăta altă faţă", a declarat Artean.

El crede că soarta calificării va fi decisă în partida retur de la Chişinău.

Returul este programat pe 18 iulie, la Chișinău

"Sperăm să facem un meci foarte bun pentru că e nevoie de acest lucru, atât ofensiv cât şi defensiv, pentru că întâlnim un adversar bun pe care l-am urmărit şi cu siguranţă vom avea un meci greu. E greu să vorbeşti înainte de meci cine va avea prima şansă.

Totul se decide pe teren, vom vedea mâine după primul meci ce vom face. Cu siguranţă au mai multă experienţă europeană decât noi, dar eu spun că mai mult ca sigur calificarea se va decide după ambele meciuri", a spus Artean.

Prima manşă din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor, dintre Farul Constanţa şi Sheriff Tiraspol, se dispută miercuri, de la ora 20.30, pe stadionul Central din Ovidiu. Returul este programat marţi, 18 iulie, de la ora 20.00, pe stadionul Zimbru din Chişinău.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult