Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Floyd Mayweather a revenit în ring, LIVE pe VOYO. L-a înfruntat pe Aaron Chalmers sâmbătă, la ora 21:00

Floyd Mayweather a revenit în ring într-un meci demonstrativ cu britanicul Aaron Chalmers, fost luptător MMA.

Știm că ați ales VOYO pentru a viziona meci-ul de box Front Row Fight (Floyd Mayweather vs. Aaron Chalmers) de sâmbătă seară, dar din păcate organizatorul evenimentului (Front Row Entertainment) a întâmpinat probleme tehnice majore care au dus la întreruperea transmisiei în mai multe țări, inclusiv în România. Ne cerem scuze în numele organizatorului pentru această situație.

Știre inițială:

Floyd Mayweather revine în ring într-un meci demonstrativ cu britanicul Aaron Chalmers, fost luptător MMA. Meciul va fi transmis LIVE pe VOYO, sâmbătă seară, la ora 21:00.

Americanul, în vârstă de 45 de ani, s-a retras din boxul profesionist în 2017, cu 50 de victorii din tot atâtea meciuri.

De atunci, însă, a participat în mai multe meciuri demonstrative. Ultima dată a urcat în ring în septembrie, la Tokyo, când l-a învins pe luptătorul japonez de MMA Mikuru Asakura, prin knock-out.

Iar acum urmează să îl înfrunte pe britanicul Aaron Chalmers, în vârstă de 35 de ani, devenit cunoscut după ce a apărut în reality show-ul Geordie Shore.

Chalmers este un fost luptător MMA, cu șapte lupte la profesioniști, din care a câștigat cinci. Acesta a mai urcat o singură dată în ringul de box, anul trecut.

Meciul demonstrativ va avea loc sâmbătă, 25 februarie, la ora 21:00 (ora României) și va fi transmis LIVE pe VOYO.

Mayweather s-a retras din activitate înainte de a reveni în 2017 pentru a-l învinge pe starul MMA Conor McGregor, printr-un KO tehnic în runda a 10-a. Americanul spune că acceptă astfel de lupte demonstrative pentru bani: "Un adversar uşor înseamnă şi bani câştigaţi uşor de mine".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult