Modifica setarile cookie
Toate categoriile

După Cristiano Ronaldo, Al-Nassr se pregătește să mai dea o lovitură uriașă

Clubul german de fotbal Bayern Munchen a confirmat că internaţionalul senegalez Sadio Mane poartă în prezent negocieri cu Al-Nassr, formaţia din Arabia Saudită la care evoluează starul portughez Cristiano Ronaldo, informează DPA.

"Clubul Bayern a fost informat în legătură cu acest lucru. Dar acestea sunt discuţii iniţiale, deci va trebui să aşteptăm şi să vedem", a declarat preşedintele campioanei Germaniei, Herbert Hainer, miercuri la Tokyo, unde bavarezii se află într-un turneu de pregătire în vederea noului sezon.

Hainer a mai spus că nu există încă o ofertă concretă din partea clubului Al-Nassr, însă presa sportivă internaţională a dezvăluit că saudiţii sunt dispuşi să plătească 30 de milioane de euro în schimbul jucătorului african.

Sadio Mane a sosit la Munchen în urmă cu un an, de la FC Liverpool, având un sezon dificil în tricoul lui Bayern, care a inclus o accidentare de lungă durată, în urma căreia a ratat Cupa Mondială din Qatar. De asemenea, el a fost implicat într-o altercaţie în vestiar cu unul dintre colegii săi, atacantul Leroy Sane.

Bayern Munchen va înfrunta miercuri la Tokyo, într-un meci amical, formaţia Mancheseter City, campioana en titre a Angliei şi a Europei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult