Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a fost primită acasă, la Onești, Mihaela Valentina Cambei, vicecampioana la haltere, de la JO 2024. „Am făcut un efort”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Mihaela Cambei, sportiva care a adus României prima medalie olimpică din istorie la haltere feminin, a fost primită ca o eroină la Onești, județul Bacău.

Sute de localnici și sportivi de la CSM Onești, clubul unde este legitimată, au ieșit în stradă și au întâmpinat-o cu aplauze. Campioana și părinții ei au fost copleșiți de emoție.

Sportiva care a câştigat medalia de argint la haltere, la Jocurile Olimpice de la Paris, și-a făcut apariția într-o mașină retro, decapotabilă. Drumul i-a fost deschis de Poliția Locală.

Campioana a fost vizibil emoţionată pe toată durata ceremoniei.

Mihaela Cambei, medaliată cu argint JO Paris 2024: „Emoţiile încă nu s-au terminat pentru că se ţin lanţ din cauza surprizelor. Cred că abia după 1 o să mă simt şi eu eliberată. Reporter: „Ce o să faci în vacanţă? Mihaela Cambei, medaliată cu argint JO Paris 2024: În primul rând o să stau cu familia după care o să merg la pescuit cu familia şi cam asta e relaxarea mea”.

Citește și
Mihaela Cambei
Mihaela Cambei va fi portdrapelul României la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Paris

Parinții sportivei au fost copleșiți de atenţia acordată fiicei lor.

Reporter: „Emoții? Florin Cambei, tatăl sportivei: Am avut, vai Doamne. Pentru orice părinte ar fi greu. Reporter: Când a început activitatea v-aţi gândit că se va ajunge aici? Florin Cambei, tatăl sportivei: Sincer nu m-am gândit”.

Reporter: „Care sunt primele pofte pe care i le faceţi? Maria Cambei, mama sportivei: Cartofi prăjiţi şi ciorba ei pe care o facem tot timpul în familie”.

Antrenorii şi sportivi de la clubul din Oneşti au întâmpinat-o cu flori. Pentru cei mici, Mihaela este acum un idol.

Vanesa Jufă, junioara gimnastică: „A câştigat multe medalii aurii şi argintii. Reporter: Iţi doreşti să ajungi o campioană ca ea? Vanesa Jufă, junioara gimnastică: Da, dar eu fac gimnastică”.

Cristina Maftei, antrenoarea sportivei: „Am făcut un efort. Eram în concediu la mare şi a trebuit să plec de dimineaţă să ajung aici şi după această ceremonie mă voi întoarce înapoi. Mihaela este ca şi copilul meu pentru că eu am descoperit-o”.

Alexandru Pădure, preşedintele Federaţiei Române de Haltere: „Este o medalie extraordinară care vine după mulţi ani de aşteptare”.

Mihaela Cambei a fost portdrapelul României la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Paris.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult