Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cristiano Ronaldo va fi prezentat oficial la Al-Nassr, în fața a 30.000 de suporteri

Cristiano Ronaldo este aşteptat, luni, în Arabia Saudită, pentru a se alătura noului său club Al-Nassr, relatează Marca.  

Vizita medicală ar urma să fie programată pentru marţi, când va avea loc şi prezentarea oficială pe stadionul Mrsool Park în faţa a aproape 30.000 de oameni, potrivit News.

Deocamdată nu se ştie când va debuta CR7 în noul său tricou. Decizia va fi luată în urma unei discuţii cu antrenorul Rudi Garcia.

Următorul meci al echipei Al Nassr este joi, 5 ianuarie, împotriva lui Al Ta'ee.

Internaţionalul portughez Cristiano Ronaldo, fără club de la rezilierea contractului cu Manchester United la sfârşitul lunii noiembrie, a semnat pentru doi ani şi jumătate, până în iunie 2025, cu Al-Nassr.

Cristiano Ronaldo va avea un salariu de peste 200 de milioane de euro pe an 

„Abia aştept să descopăr un nou campionat de fotbal, într-o altă ţară”, a spus Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, citat pe contul de Twitter al noului său club. El a pozat cu noul său tricou, galben şi albastru, cu numărul său obişnuit 7.

Citește și
Cristiano Ronaldo vrea să joace fotbal până la 42 de ani
Cristiano Ronaldo a devenit prima persoană din lume care are jumătate de miliard de urmăritori pe Instagram. GALERIE FOTO

Transferul fostului jucător de la Real Madrid, cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor, este unul dintre cele mai răsunătoare din istorie prin suma uluitoare a salariului, estimată la 200 de milioane de euro pe an, şi pentru că scoate în evidenţă campionat al Arabiei Saudite mai puţin cunoscut

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult