Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Câți copii are Cristiano Ronaldo și câți sunt concepuți cu mame surogat

Cristiano Ronaldo a dezvăluit, luni, că unul dintre copiii săi gemeni, un băiețel, a decedat după ce iubita sa, Georgina Rodriguez, a născut.

Starul de la Manchester United a publicat un omagiu emoționant pe Instragram după ce vestea tragică a fost anunțată.

Cristiano Ronaldo și Georgina spun că nașterea fetiței lor "ne-a dat puterea de a trăi acest moment". Cuplul anunțase că așteaptă gemeni în luna octombrie a anului trecut.

Dar starul lui Manchester United a dezvăluit că băiețelul lor a decedat.

„Micul Cristiano” impresionează deja pe teren

Până în prezent, Ronaldo are cinci copii, trei dintre copii fiind născuți de două mame surogat, notează The Sun.

Primul său fiu, Cristiano Ronaldo Jr, în vârstă de 11 ani, a jucat pentru echipele de tineret ale lui Juventus și acum impresionează deja prin numărul de goluri marcate pentru Manchester United.

Citește și
Mama lui Cristiano Ronaldo i-a dăruit papei tricoul purtat de fiul său la naţionala Portugaliei. Reacția Suveranului Pontif
Mama lui Cristiano Ronaldo i-a dăruit papei tricoul purtat de fiul său la naţionala Portugaliei. Reacția Suveranului Pontif

Cristiano Jr. s-a născut la 17 iunie 2010 în Statele Unite ale Americii. Dar a fost dus imediat înapoi la Madrid pentru a-și începe viața în Spania alături de tatăl său.

Porecla de familie a lui Cristiano Jr. este „Cristianinho”, care înseamnă "micul Cristiano".

Iar căpitanul Portugaliei a anunțat în iunie 2017 că a devenit tatăl a doi gemeni prin intermediul unei mame surogat din Statele Unite.

Ronaldo a rămas alături de echipa națională și în timpul campaniei de la Cupa Confederațiilor în același timp, anunțând nașterea Evei și a lui Matteo abia după înfrângerea Portugaliei la penalty-uri în fața Chile.

Celebrul fotbalist lusitan a confirmat într-un interviu din 18 iulie 2017 că el și iubita sa Georgina Rodriguez așteptau primul lor copil împreună.

Întrebat de publicația spaniolă El Mundo dacă jucătorul era "fericit" că mai are un copil pe drum, el a răspuns "Da, foarte mult". Georgina a născut-o pe fetița Alana Martina pe 12 noiembrie 2017. Ronaldo a postat o fotografie pe Instagram, scriind: "Nu am mai văzut-o de mult timp: Alana Martina tocmai s-a născut! Atât Geo, cât și Alana se simt foarte bine! Suntem cu toții foarte fericiți!".

Cine este mama lui Cristiano Jr.?

Identitatea mamei lui Cristiano Junior este necunoscută, dar Ronaldo Senior are custodia deplină a fiului său, rapoartele sugerând că mama sa a fost plătită cu 10 milioane de lire sterline.

"Oamenii speculează că am fost cu o fată sau alta, sau că a existat o mamă surogat. Nu am spus niciodată nimănui și nu voi spune niciodată. Când Cristiano Junior va crește, îi voi spune întotdeauna adevărul, pentru că merită, pentru că este fiul meu, dar nu voi spune pentru că oamenii vor să spun", spunea Ronaldo.

Cine este Georgina Rodriguez?

Georgina este mama celui de-al patrulea copil al lui Ronaldo, Alana. Ea s-a născut pe 27 ianuarie 1994, în Jaca, Spania. Georgina a lucrat ca ospătăriță și ca bonă. Ea a născut-o pe Alana pe 12 noiembrie 2017.

Georgina Rodriguez are 30 de milioane de urmăritori pe Instagram.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult