Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Baschetbalista americană de la CSM Târgoviște s-a spânzurat în apartamentul său. Avea doar 26 de ani

Baschetbalista americană Marie Tyra Whitehead a fost găsită decedată, luni, în apartamentul în care locuia, a anunţat clubul său, CSM Târgovişte, alături de un mesaj de condoleanţe.  

”CSM Târgovişte anunţă cu regret trecerea în nefiinţă a jucătoarei noastre de baschet, de origine americană, Marie Tyra Whitehead, care a fost găsită în această dimineaţă fără suflare în apartamentul în care locuia. Deplângem dispariţia prematură a unei tinere jucătoare, iar gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă către familia şi apropiaţii ei în aceste momente grele. R.I.P, Marie Tyra!”, este anunţul CSM Târgovişte de luni.

Potrivit Gazetei Dâmboviței, jucătoarea americană s-a sinucis. 

Sâmbătă urma să joace primul său meci

„La data de 7 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără a fost găsită decedată, în locuința din localitate. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie decedată, în vârstă de 26 de ani. La o examinare primară, nu ar fi prezente urme vizibile de violență, cu excepția celor specifice prin spânzurare. Cadavrul urmează să fie preluat pentru efectuarea necropsiei”, a transmis IPJ Dâmbovița.

Citește și
secretara carol davila
Secretara-şefă a UMF „Carol Davila”, găsită moartă într-un lac. Cătălina s-ar fi sinucis, dar nimeni nu știe încă de ce

În 19 septembrie, CSM Târgovişte îşi anunţa lotul, cu jucătoarea americană pe listă, iar sâmbătă ar fi urmat să joace primul meci din Liga Naţională în sezonul 2024-2025, pe teren propriu, cu Universitatea Cluj.

Cu Marie Tyra Whitehead pe teren, CSM Târgovişte a debutat în actuala stagiune a Cupei României.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult