Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A murit Craig Shakespeare. Fostul antrenor al echipei Leicester City avea 60 de ani

Fostul antrenor al echipei Leicester City, Craig Shakespeare, a murit la vârsta de 60 de ani, a anunţat, joi, familia sa, potrivit BBC.

Shakespeare era sub tratament pentru cancer în octombrie 2023.

El a mai lucrat pentru West Bromwich, Hull, Everton, Watford, Aston Villa şi Norwich şi a avut o perioadă ca antrenor secund al Angliei în 2016.

Un comunicat publicat în numele familiei sale prin intermediul Asociaţiei Antrenorilor Ligii arată că Shakespeare "a decedat în linişte acasă, înconjurat de familia sa".

Shakespeare a fost secundul lui Claudio Ranieri în 2015-16, când Leicester a creat una dintre cele mai frumoase poveşti din toate timpurile din fotbal, câştigând Premier League.

El a înlocuit Ranieri ca antrenor principal în februarie 2017, dar, după ce a fost numit permanent mai târziu în iunie pe un contract de trei ani, a fost concediat în octombrie.

Citește și
misia
A murit Misia, una dintre reprezentantele renaşterii fado. Cântăreața avea 69 de ani

Cel mai recent angajament al lui Shakespeare a fost o altă perioadă ca secund al echipei Leicester în aprilie 2023, sub conducerea lui Dean Smith, dar el a plecat după retrogradarea echipei din Premier League în luna următoare.

În timpul carierei sale de jucător, a evoluat pentru Walsall, Sheffield Wednesday, West Brom, Grimsby, Scunthorpe, Telford şi Hednesford.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult