Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un lanț de magazine din România mărește prețul pe care îl plătește pentru ambalajele SGR. Până când este valabilă oferta

Unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine din România a mărit de la 0,5 la 0,6 lei prețul pentru fiecare recipient SGR reciclat. Potrivit companiei, campania este valabilă până pe 15 septembrie.

Lanțul de magazine Auchan a anunțat că va plăti 0,6 lei în loc de 0,5 lei pentru fiecare ambalaj SGR returnat, indiferent de unde a fost cumpărat.

”Între 15 mai - 15 septembrie îți oferim pentru fiecare ambalaj cu sigla „Ambalaj cu garanție" 0,6 lei! 0,5 lei garanția SGR + 0,1 lei în plus față de garanția SGR de 0,5 lei, ca și voucher pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan! Returnează la Auchan, indiferent de unde ai cumpărat!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Auchan.

În schimbul recipientelor cu sigla SGR returnate, magazinele oferă un voucher valabil 12 luni pentru garanția de 0,5 lei/ambalaj, în timp ce pentru beneficiul suplimentar de 0,1 lei/ambalaj se eliberează un voucher de fidelitate, valabil timp de 14 zile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult