Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Inspectoratul Şcolar Timiș nu are internet la simularea de Bac, din cauza primarului Robu

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Timiş este una dintre instituţiile aflate în centrul oraşului Timişoara care au rămas fără internet, după ce luni seara chiar primarul Nicolae Robu a urcat într-o nacelă şi a tăiat cablurile aeriene.

Potrivit News.ro, ISJ nu are acces la internet în condiţiile în care se desfăşoară simularea Bacalaureatului şi înscrieri în clasa pregătitoare.

Şeful ISJ Timiş, Aura Danielescu, a anunţat că instituţia pe care o conduce a rămas, marţi, fără internet, într-o zi în care are loc simularea pentru examenul de Bacalaureat şi înscrierea pentru clasa pregătitoare.

"Încercăm să identificăm soluţii, după ce Primăria Timişoara a tăiat cablurile de internet din centrul oraşului. Astăzi este simulare pentru Bacalaureat şi înscriere pentru clasa pregătitoare, iar noi am pierdut legătura cu şcolile şi cu Ministerul Educaţiei Naţionale pe canalele securizate. A fost tăiată şi soluţia de back-up. Mâine continuă simularea pentru examenul de bacalaureat, iar şcolile din centru vor descărca subiectele pe stickuri, sperăm. Lăsăm să finalizăm proba de azi şi ne mobilizăm să găsim soluţii pentru proba de mâine", a declarat Aura Danielescu.

Luni seara, muncitori de la Primăria Timişoara şi primarul Nicolae Robu au tăiat cablurile aeriene ale operatorilor de internet şi televiziune, după ce timp de mai mulţi ani aceştia au fost avertizaţi de municipalitate să introducă în subteran cablurile.

Citește și
nicolae robu
Robu, apel pentru susţinerea lui Iohannis pentru un nou mandat la Cotroceni

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult