Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Coincidență. Marcel Ciolacu ”efectuează o vizită oficială în Bavaria” chiar în ziua meciului România-Ucraina

Your browser doesn't support HTML5 video.

Premierul Marcel Ciolacu efectuează, luni, o vizită oficială în Bavaria, în contextul marcării a 25 de ani de relaţii bilaterale româno-bavareze, a anunțat Guvernul României.  

Ca o cincidență, vizita oficială a lui Ciolacu are loc chiar în ziua meciului de fotbal România-Ucraina din cadrul EURO 2024.

Potrivit programului anunţat de Biroul de presă al Guvernului, cu această ocazie, şeful Executivului va fi prezent, de la ora 16,00, pe Allianz Arena din Munchen, la meciul România - Ucraina din cadrul Campionatului European de Fotbal.

De altfel, premierul Ciolacu s-a fotografiat cu suporterii români pe străzile din Munchen și chiar s-a așezat la masă cu unii dintre aceștia.

Citește și
Nicolae Ciucă
Ciucă a explicat de ce trebuie ca PSD și PNL să vină cu propriul candidat la prezidenţiale. "Am avut experimentul Bucureşti"

Ulterior, va lua parte la recepţia oferită în onoarea sa la Castelul Nymphenburg din Munchen cu prilejul jubileului de 25 de ani de cooperare instituţională româno-bavareză.

La eveniment participă dr. Florian Hermann, ministrul de stat pentru afaceri federale şi media, şeful Cancelariei de stat a Bavariei, reprezentanţi ai diasporei, ai etnicilor germani din România, ai saşilor şi ai şvabilor, reprezentanţi ai cultelor, personalităţi bavareze marcante implicate în relaţia bilaterală.

De asemenea, ministrul Afacerilor Externe, Luminiţa Odobescu, va participa la evenimentele dedicate marcării a 25 de ani de relaţii diplomatice dintre România şi Landul Bavaria.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult