Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un șofer de 18 ani a rămas fără permis la 30 de minute după ce a luat examenul auto

Un tânăr șofer din Franța nu a apucat să se bucure prea mult de permisul de conducere. A rămas fără el la doar o jumătate de oră după ce a aflat că a trecut testul.

Polițiștii din Villefontaine, localitate aflată lângă Lyon, au oprit săptămâna trecută un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 18 ani. Acesta le-a explicat oamenilor legii că nu și-a primit încă permisul, dar a verificat cu puțin timp înainte pe site-ul poliției și a văzut că a promovat examenul auto, pe care l-a susținut în urmă cu trei zile, relatează 20minutes.fr.

În urma verificărilor, polițiștii au văzut că rezultatul examenului fusese publicat cu doar 30 de minute mai devreme, iar tânărul într-adevăr îl promovase.

I-au făcut totuși și un test de salivă, iar de aici au pornit problemele pentru șoferul de 18 ani. Rezutlatul a arătat că s-a urcat la volan după ce a consumat droguri - cannabis și cocaină.

Prin urmare, polițiștii i-au suspendat dreptul de a mai conduce și l-au amendat cu 600 de euro. În plus, tânărul s-a ales și cu dosar penal.

Citește și
CSID
Cum se manifestă hemofilia, afecțiunea cu care au fost diagnosticați trei francezi după vaccinarea cu Pfizer

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult