Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un român ar fi murit în Belgia după ce a fost legat de mâini și picioare și aruncat într-un canal. Ce spune poliția

Un român a fost descoperit legat de mâini și picioare într-un canal din Bruxelles. Bărbatul a murit la spital, scrie rtbf.be.

Luni, poliția federală a lansat un apel în încercarea de a identifica un bărbat care a fost găsit pe 9 aprilie într-un canal din Bruxelles. 

„Un bărbat a fost descoperit viu în canalul de lângă Piața Jules de Trooz din Bruxelles la 9 aprilie 2024, în jurul orei 9.00. Mâinile și picioarele victimei erau legate cu frânghii galbene și un lacăt. Ea a decedat după ce a fost transportată la spital", se arată în comunicatul poliției federale, emis la cererea parchetului din Bruxelles.

Bărbatul avea 1,83 metri înălțime, o constituție normală și păr lung șaten. În momentul descoperirii, purta pantaloni din denim albastru deschis, o jachetă albastră cu alb și adidași cu albastru, portocaliu și alb.

Citește și
everest
Un alpinist român, găsit mort pe muntele Everest, la peste 7.000 de metri altitudine. Unde a fost descoperit

Poliția crede că victima ar fi românul Răzvan Sebastian Marinică.

Oricine îl recunoaște pe bărbat sau a intrat în contact cu el este invitat să contacteze poliția prin e-mail la avisderecherche@police.belgium.eu sau la numărul de telefon gratuit 0800/30.300. Anchetatorii îi roagă, de asemenea, pe toți cei care ar fi putut fi martori la incident să se prezinte prin intermediul acestor canale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult